Zinderende actiefilm Mr. & Mrs. Smith zie je donderdag op Net5

Zinderende actiefilm Mr. & Mrs. Smith zie je donderdag op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Inmiddels is het sprookje alweer ten einde, maar zo'n tien jaar lang vormden Brad Pitt en Angelina Jolie hét powerkoppel van Hollywood. Het begon allemaal op de set van de zinderende thriller Mr. & Mrs. Smith, in 2005. Deze film is donderdag te zien op Net5 en je kunt Mr. & Mrs. Smith streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
John en Jane Smith zijn een normaal, ogenschijnlijk doorsnee koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, ontstaat er een spectaculair en bloedstollend kat-en-muisspel.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Zelden was er een film waarin de (erotische) spanning tussen de hoofdrolspelers zó van het scherm spatte als in Mr. & Mrs. Smith. Het had alles te maken met de romance die zich achter de schermen ontwikkelde tussen Pitt en Jolie. De chemie tussen de twee supersterren is meteen het hoogtepunt van deze actiefilm, die voor de rest toch redelijk dertien-in-een-dozijn is. Samen tillen Pitt en Jolie nét even naar een hoger niveau, wat ervoor zorgt dat je uiteindelijk toch een bijzonder vermakelijke avond beleeft met Mr. & Mrs. Smith.

Cast
Naast Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) en Angelina Jolie (Maleficent) zijn ook Vince Vaughn (Fighting with My Family), Adam Brody (Shazam!) en Kerry Washington (Django Unchained) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow).

Mr. & Mrs. Smith (2005) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op donderdag 29 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: actie, comedy. Speelduur: 120 minuten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zinderende actiefilm Mr. & Mrs. Smith zie je donderdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen