Recensie: Holidate is cynische komedie vol romantiek en álle feestdagen

Recensie: Holidate is cynische komedie vol romantiek en álle feestdagen
Met Emma Roberts en Luke Bracey

Film :

Vanaf 28 oktober staat de film Holidate op Netflix, één van de eerste nieuwe kerstfilms die beschikbaar is op de streamingdienst met de vuurrode N. In deze romantische komedie vliegen de seksgrappen je om de oren, met de sympatieke Australische acteur Luke Bracey en Emma Roberts in de hoofdrollen. Lees hier de recensie van Holidate.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Christmas, Easter en Halloween
Holidate gaat over Sloane en Jackson. Ze hebben er allebei een vreselijke hekel aan om vrijgezel te zijn tijdens de feestdagen, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met de oordelen van hun bemoeizuchtige families. Als deze twee vreemden elkaar ontmoeten, beloven ze voor elke feestelijke gelegenheid van het komende jaar elkaars 'holidate' te zijn.

Kristin Chenoweth in de film 'Holidate'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Doordat Holidate zich niet focust op één feestdag, maar in plaats daarvan alle feestelijke gelegenheden de revue laat passeren (Kerstmis, Valentijnsdag, Moederdag, Halloween, Thanksgiving, om weer bij Kerst te eindigen) is de film origineel en leuk bedacht. Ook de cast zorgt voor een paar leuke momenten en de romantische spanning tussen Luke Bracey en Emma Roberts spat er vanaf. Voor Titanic-actrice Frances Fischer is er een grappige rol weggelegd als de bemoeizuchtige moeder van Sloane. Holidate is vooral een gezellige wegkijker, met aardige humor en helaas ook een paar minder geslaagde grappen. Voor feelgood (inclusief poep in je broek-scène) zit je prima met deze feestdagen-parade waarin de liefde zegeviert. Drie sterren.

Cast
Naast Luke Bracey (Point Break) en Emma Roberts (We're the Millers) zijn ook Kristin Chenoweth (Bewitched) en Frances Fisher (Titanic) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Whitesell (Big Momma's House 2).

Holidate is vanaf 28 oktober 2020 op Netflix te zien. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 103 minuten. IMDb-score: 6,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Holidate is cynische komedie vol romantiek en álle feestdagen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV