Woensdag in talkshow M: Twan Huys en meer over Amerikaanse verkiezingen

Woensdag in talkshow M: Twan Huys en meer over Amerikaanse verkiezingen
De gasten van woensdag 28 oktober

Kijktip :

De Amerikaanse presidentsverkiezingen komen steeds dichter bij. Wordt het Joe Biden of toch weer Donald Trump? In M schuift Twan Huys samen met enkele andere kenners aan om erover te praten. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - woensdag 28 oktober

  • We staan aan de vooravond van misschien wel de belangrijkste verkiezingen uit de Amerikaanse geschiedenis. De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op, dus tijd om alle feiten op een rij te krijgen. Dat doen we vanavond met oud-Amerika correspondent Tom Kleijn en rechtshistoricus en Amerika-kenner Madeleijn van den Nieuwenhuizen. En natuurlijk bellen we met Twan Huys, die op het moment in New York is om de verkiezingen te verslaan.
  • Een familiebedrijf dat niet uit is op een goede omzet, maar op een betere toekomst voor jongeren die een warm thuis nodig hebben. Dat is de motivatie van het gezin van Jaimy. En deze families zijn belangrijk, dat onderstreept De Week van de Pleegzorg, die vandaag van start is gegaan. Samen met zijn vader, moeder en pleegkind Defano schuift Jaimy aan.
  • Journalist Sven Kockelmann en chef politiek van NRC Guus Valk hebben het debat in de Tweede Kamer vandaag op de voet gevolgd. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? We bespreken het bij M op NPO 1.
  • De campagnes van presidentskandidaten: dat is nogal een happening. En daar hoort natuurlijk muziek bij, of beter gezegd een lijflied. De komende uitzendingen laten we die campagnenummers horen van verschillende presidenten uit de Amerikaanse geschiedenis. Vanavond: 'Bridge over Troubled Water', door Ntjam Rosi.
  • 'Bohemian Rhapsody' is 45 jaar oud. Dit jubileum mogen we natuurlijk niet voorbij laten gaan. En voor deze speciale gelegenheid speelt een kleine bezetting van Het Nederlands Blazers Ensemble 'Bohemian Rhapsody'. Een fijn moment om deze Top 2000-hit weer eens lekker mee te zingen. Easy come, easy go, will you let me go?

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in talkshow M: Twan Huys en meer over Amerikaanse verkiezingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV