Woensdag in Jinek: Linda Hakeboom vertelt over strijd tegen borstkanker

Woensdag in Jinek: Linda Hakeboom vertelt over strijd tegen borstkanker
De gasten van woensdag 28 oktober

Kijktip :

Presentatrice Linda Hakeboom (35) kreeg middenin de coronapandemie nóg meer heftig nieuws: ze heeft borstkanker en het is uitgezaaid door haar lichaam. Over haar strijd tegen de ziekte vertelt ze bij Jinek. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 28 oktober

  • Linda Hakeboom kreeg afgelopen augustus verschrikkelijk nieuws: ze heeft borstkanker en het is ook nog eens uitgezaaid. Normaal gesproken filmt ze voor haar werk vooral anderen, maar nu besloot ze om de camera op zichzelf te richten. Ze filmt zichzelf tijdens het hele proces, waar ze nu midden in zit. Hoe gaat het met haar? En wat maakt ze door? Daarover komt ze praten.
  • Van de makers van The Masked Singer start morgenavond het nieuwe programma I Can See Your Voice. In de show draait alles eigenlijk maar om één vraag: kun je aan iemand zien of hij/zij een fantastische stem heeft, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen? Presentator Carlo Boszhard en panellid Marieke Elsinga vertellen vanavond over het nieuwe programma!
  • Het woord 'jongensdroom' doet het verhaal van Bob Scholte te kort. De 22-jarige student vond op Marktplaats een leuk schilderijtje. Een paar weken later zat hij in Parijs om te horen dat het werk een origineel is van de Franse kubist André Lhote en misschien wel tienduizenden euro's waard is. De droom van Bob? Een expert worden zoals bij Tussen kunst en kitsch.
  • Eindelijk! Vóór december komen er 7 grote teststraten en 25 locaties voor sneltesten bij. Microbioloog Rosanne Hertzberger, opiniepeiler Gijs Rademaker en horecaondernemer Khalid Oubaha praten ons bij.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Linda Hakeboom vertelt over strijd tegen borstkanker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV