Vrijdag 30 oktober in De rijdende rechter: flinke ruzie om hoge boom

Vrijdag 30 oktober in De rijdende rechter: flinke ruzie om hoge boom
Maar van wie is de boom eigenlijk?

Kijktip :

Op vrijdag 30 oktober is er weer een nieuwe aflevering van De rijdende rechter te zien op NPO 1. Al enkele jaren blijkt mr. John Reid net zo vaardig in het oplossen van complexe situaties als zijn voorganger, mr. Frank Visser. Deze week beslecht hij een flinke ruzie over een hoge boom.

De rijdende rechter gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ridderkerk
Voor deze kwestie moet hij naar het Zuid-Hollandse Ridderkerk, waar de hoge boom veel ergernis veroorzaakt. Maar van wie is die boom eigenlijk? Meneer Mol beweert dat de boom al zestig jaar in zijn tuin staat, en van hem hoeft de boom dus niet weg. De beide buren die achter hem wonen zijn echter helemaal klaar met het gevaarte, dat de zon uit hun tuinen weert.

Steenkoud zwembad
Doordat er geen zon in de tuinen van de achterburen komt blijft hun zwembad steenkoud, en ook veroorzaakt de boom schade aan een prieel. De boom moet weg. Dat is echter niet alles: er speelt ook nog een erfgrensconflict. Meneer Mol heeft een heel stuk grond van zijn achterburen ingepikt en dus roept mr. Reid de hulp van het kadaster in. Ook komt er eindelijk antwoord op de vraag aan wie de boom nu eigenlijk toebehoort.

De rijdende rechter is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De rijdende rechter terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 30 oktober in De rijdende rechter: flinke ruzie om hoge boom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen