Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc organiseert een releaseparty

Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc organiseert een releaseparty
Nieuwe aflevering van hilarische realityserie

Kijktip :

Vrijdagavond (30 oktober) kunnen we op SBS6 weer genieten van een nieuwe aflevering van de - bij vlagen - hilarische realityserie Ik geloof in mij. Hierin worden een aantal ambitieuze amateurzangers gevolgd, die landelijk hopelijk door te breken. Eén van hen is René Le Blanc; hij organiseert deze week een releaseparty.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ludieke wijze
René wil de releaseparty van zijn nieuwste single op grootse wijze aanpakken. Voor de eerste keer laat hij de single aan een publiek horen, en René wil de single op ludieke wijze presenteren. Binnen zijn netwerk zoekt hij naar een A-artiest die hem de single wil overhandigen. René denkt groot en benadert Gordon, Wolter Kroes en Ben Cramer. Helaas zijn ze allemaal druk, maar uiteindelijk wordt er tóch iemand gestrikt.

Tekst gaat verder onder video's.

Jacuzzi
In deze derde aflevering is ook te zien hoe rasartiest Dario, die al heel wat jaartjes meegaat, nog altijd wacht op zijn echte doorbraak. Hij merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi en hier zoekt hij dan ook zijn toevlucht tijdens het schrijven van liedjes. En verder gaat de artistieke Wally Mckey op zoek naar wat special effects voor zijn nieuwe videoclip. Samen met regisseur Ron en assistent Said maakt hij de video af.

Ik geloof in mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc organiseert een releaseparty of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier