Donderdag in Jinek: Akwasi vertelt over nieuwe missie met Omroep Zwart

Donderdag in Jinek: Akwasi vertelt over nieuwe missie met Omroep Zwart
De gasten van donderdag 29 oktober

Kijktip :

Na de storm van kritiek die hem in het voorjaar trof is Akwasi weer terug van weggeweest. Door een bizarre toespraak op de Dam was hij even de meest besproken man van Nederland, maar nu wil hij zich focussen op zijn nieuwe missie: Omroep Zwart. Bij Jinek vertelt hij erover.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 29 oktober

  • Voorzichtig positief nieuws van Ernst Kuipers vandaag, de opnamecijfers van coronapatiënten lijken af te vlakken. GroenLinks-leider Jesse Klaver wil de zorg met oud en nieuw helpen, door een algeheel vuurwerkverbod.
  • In de nieuwe serie Weet wat je date onderzoekt Eva Eikhout, die zelf een beperking heeft, het geheim van de liefde en spreekt ze met koppels voor wie die liefde niet vanzelfsprekend is. Vanavond schuift Eva bij ons aan tafel en vertelt ze alles over haar nieuwe programma.
  • Akwasi verwierf bekendheid door rapformatie Zwart Licht, was tafelheer bij DWDD en deed mee aan Expeditie Robinson. Maar hij kreeg pas echt nationale bekendheid sinds zijn speech tijdens het Black Lives Matter protest op de Dam. Wat hierna volgde, was een golf van haat en kritiek. Akwasi kwam terecht in het oog van de storm. Vanavond blikt hij bij Eva terug op deze periode en praat hij over zijn nieuwe missie: Omroep Zwart.
  • Wie heeft het in zich om de zwaarste militaire training van het Nederlandse leger te voltooien? In het nieuwe TV-programma Kamp van Koningsbrugge worden 15 burgers vrijwillig op hun uiterste grenzen getest. Begeleiders Jeroen van Koningsbrugge en Ray zagen hoe de liters bloed, zweet en tranen in het rond vlogen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Akwasi vertelt over nieuwe missie met Omroep Zwart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier