The Sandhamn Murders seizoen 3 begint zaterdag 31 oktober op NPO 3

The Sandhamn Murders seizoen 3 begint zaterdag 31 oktober op NPO 3
Elke week dubbele afleveringen

Kijktip :

NPO 3 zendt op de zaterdagavond regelmatig spannende misdaadseries uit, en één van de populairste titels is The Sandhamn Murders. Vanaf zaterdag 31 oktober is het derde seizoen van deze Zweedse serie te zien, elke week met dubbele afleveringen.

The Sandhamn Murders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Luxe huis
Het derde seizoen van de serie gaat van start met een groot feest. De zomer is net begonnen en twee nieuwe bewoners van Sandhamn, een eiland ten oosten van Stockholm, hebben iedereen uitgenodigd om hun nieuw gebouwde, luxe huis in te wijden. Carsten en Celia Larsson krijgen echter een minder warm welkom dan ze hadden gehoopt...

Tekst gaat verder onder video's.

Woede
Lang niet iedereen op het gemoedelijke eiland kijkt namelijk uit naar het grote feest dat de Larssons organiseren. Het enorme bouwproject heeft de woede van veel van de bewoners van het eiland opgeroepen. De lokale bevolking lijkt verre van tevreden te zijn met hun nieuwe buren, en het is nog maar de vraag of ze kunnen integreren.

Het derde seizoen van The Sandhamn Murders is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks vanaf 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Sandhamn Murders terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Sandhamn Murders seizoen 3 begint zaterdag 31 oktober op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier