Nieuw programma Kamp Van Koningsbrugge start zaterdag op NPO 1

Nieuw programma Kamp Van Koningsbrugge start zaterdag op NPO 1
Aan de bak bij de Special Forces

Kijktip :

In navolging van Kamp Waes, een programma van Tom Waes op de Vlaamse televisie, komt Jeroen van Koningsbrugge met zijn eigen variant: Kamp Van Koningsbrugge. Hierin gaan vijftien Nederlanders de loodzware uitdaging aan om de opleiding van de Special Forces te volgen. Wie is uit het juiste hout gesneden?

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zware test
Uit meer dan duizend aanmeldingen zijn vier vrouwen en elf mannen geselecteerd, die acht dagen lang de loodzware opleiding van de beste getrainde militaire eenheind van ons land volgen. De deelnemers kwamen uit de bus nadat ze eerst al een zware medische en psychologische test hebben ondergaan en nu worden de rekruten onder leiding van instructeurs Ray en Dai gepokt en gemazeld. Jeroen van Koningsbrugge staat de deelnemers bij.

Tekst gaat verder onder video's.

Tot het uiterste
In Kamp Van Koningsbrugge is te zien hoe de twee commando-experts de kandidaten tot het uiterste drijven, omdat ze precies weten wat ze willen zien in een commando. De deelnemers zijn gemotiveerd tot op het bot en bereid om zowel fysiek als mentaal de uitputtingsslag aan te gaan. De één wil ontdekken waar hij toe in staat is, een ander hoopt zijn moeder trots te maken of om te laten zien dat ook vrouwen deze loodzware training aankunnen.

Het nieuwe programma Kamp Van Koningsbrugge is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV