Nieuwe Canadese serie Private Eyes gaat zaterdag van start op Net5

Nieuwe Canadese serie Private Eyes gaat zaterdag van start op Net5
Comedy en drama in serie over privédetective

Kijktip :

Vanaf zaterdag 31 oktober zendt Net5 de nieuwe Canadese serie Private Eyes uit. Wekelijks zijn er dubbele afleveringen te zien van deze serie over een privédetective, waarin comedy en drama vakkundig met elkaar vermengd worden.

IJshockeyer
Centrale figuur in Private Eyes is Matt Shade. Hij is een voormalig professioneel ijshockeyer die het over een hele andere boeg gooit: hij gaat als privédetective aan de slag. Samen met zijn collega, detective Angie Everett, duiken ze op vreemde zaken die om een oplossing schreeuwen.

Tekst gaat verder onder video's.

Sabotage
In de eerste aflevering bundelen ze hun krachten om de zaak van een cliënt te onderzoeken: een jonge ijshockeyspeler, die onder verdachte omstandigheden ziek wordt. Wat is hier aan de hand en waarom heeft de mogelijke dader het gemunt op deze jonge speler? Al snel wordt gedacht aan sabotage van de carrière van het talent.

De nieuwe serie Private Eyes is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks vanaf 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Canadese serie Private Eyes gaat zaterdag van start op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen