Vanavond op tv: nieuw seizoen Droomhuis gezocht, hilarische aflevering Ik geloof in mij

Vanavond op tv: nieuw seizoen Droomhuis gezocht, hilarische aflevering Ik geloof in mij
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 30 oktober

Kijktip :

Vanaf vanavond keert één van de grote kijkcijferhits van Omroep MAX weer terug op televisie: Droomhuis gezocht. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Ik geloof in mij, waarin René Le Blanc een releaseparty organiseert. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 30 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Droomhuis Gezocht

NPO 1
20:40 uur

Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen waarin Nederlanders hun droomhuis in het buitenland zoeken. Presentator Sybrand Niessen helpt ze daarbij. In de eerste aflevering gaan Marcel en Ilona op zoek naar een droomhuis in Florida. In december 1988 kwamen ze daar voor het eerst, tijdens hun huwelijksreis. Sindsdien komen ze regelmatig in de Amerikaanse staat. Nu willen ze er een huis kopen.


De Rijdende Rechter: van wie is de boom?

NPO 1
21:30 uur

In deze aflevering van De Rijdende Rechter gaat Mr. John Reid naar Ridderkerk vanwege een hoge boom die veel ergernis veroorzaakt. De grote vraag blijkt: van wie is de boom? Volgens meneer Mol staat de boom al zestig jaar in zijn tuin. Van hem hoeft de boom niet weg. Maar de beide buren achter hem zijn helemaal klaar met het gevaarte. De boom zorgt ervoor dat er geen zon in de tuinen komt, het zwembad blijft steenkoud en hij veroorzaakt schade aan een prieel. Die boom moet weg.


Ik geloof in mij: releaseparty René Le Blanc

SBS 6
22:00 uur

In de derde aflevering van Ik geloof in mij wordt het leven van de artiesten die vol zelfvertrouwen zitten verder gevolgd. Dario schrijft zijn teksten in een jacuzzi, René le Blanc organiseert een releaseparty en Wally Mckey zoekt special effects voor zijn clip. Voor de releaseparty van zijn nieuwe single wil Le Blanc graag een A-artiest strikken, die hem de single kan overhandigen. Hij benadert onder anderen Gordon, Wolter Kroes en Ben Cramer.


Dramafilm: The Florida Project

NPO 3
22:45 uur

NPO 3 zendt vanavond de prachtige dramafilm The Florida Project uit. De zesjarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden en Moonee redt zich prima, totdat het echte leven Halley inhaalt en ze de harde realiteit onder ogen moet zien.


Andere Tijden: de nacht van de Amerikaanse president

NPO 2
23:35 uur

In aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 3 november duikt Andere Tijden het eigen archief in. In een drie uur durende marathon-uitzending toont presentator Astrid Sy, geflankeerd door Amerika-deskundige Maarten van Rossem, de meest opvallende scènes, interviews en fragmenten. De afgelopen twintig jaar maakte het geschiedenisprogramma verschillende afleveringen die in het teken stonden van Amerikaanse presidentsverkiezingen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Droomhuis gezocht, hilarische aflevering Ik geloof in mij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier