Nieuw seizoen Sterren op het doek start zaterdag 31 oktober met Eva Jinek

Nieuw seizoen Sterren op het doek start zaterdag 31 oktober met Eva Jinek
Talkshowkoningin wordt geportretteerd

Kijktip :

Vanaf zaterdag 31 oktober is het nieuwe seizoen van Sterren op het doek te zien op NPO 2. In de eerste aflevering van de nieuwe reeks is talkshowkoningin Eva Jinek te gast. Terwijl zij wordt geportretteerd door drie kunstenaars, gaat ze in gesprek met presentator Özcan Akyol.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere kunstwerken
Aan het format van Sterren op het doek is niet gesleuteld, en dus neemt Eva Jinek plaats tegenover drie kunstenaars, die haar elk op hun eigen manier zullen vereeuwigen op een schilderij. De drie sterke en getalenteerde vrouwen zullen de altijd gedreven talkshowpresentator schilderen zoals zij haar zien, en dat levert bijzondere kunstwerken op.

Tekst gaat verder onder video's.

Openhartig
Terwijl Jinek wordt geschilderd, gaat ze openhartig in gesprek met Akyol. Daarin komen onder meer haar achtergrond en het moederschap in combinatie met haar ambities en carrière aan bod. Hoe is het om als jonge moeder elke avond een talkshow te presenteren? Aan het einde van de aflevering kiest ze één schilderij uit om mee naar huis te nemen, de andere twee worden geveild voor het goede doel.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV