Prachtig filmdrama Meet Joe Black zie je zaterdag op België Eén

Prachtig filmdrama Meet Joe Black zie je zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De combinatie Brad Pitt-Anthony Hopkins werkte uitstekend in de filmklassieker Legends of the Fall uit 1994, en dus werden ze vier jaar later opnieuw aan elkaar gekoppeld in het prachtige, mysterieuze drama Meet Joe Black. Deze film is zaterdag te zien op België Eén en je kunt Meet Joe Black streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het succesvolle en perfect geordende leven van mediamagnaat William Parrish wordt flink verstoord met de plotselinge verschijning van een charmante, maar geheimzinnige jongeman. De man in kwestie, Joe Black, vertegenwoordigt het hiernamaals en is gekomen om William mee te nemen. William stelt Joe een deal voor en laat hem, in ruil voor wat extra tijd, de geheimen en geneugten van zijn leven zien. Joe neemt zijn intrek in het huis van Parrish en raakt er meteen betoverd door diens aantrekkelijke dochter Susan.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Aan het eind van de jaren negentig had Brad Pitt zich definitief gevestigd als Hollywoodster én als een fantastische acteur, getuige rollen in films als Se7en en 12 Monkeys. Regisseur Martin Brest strikte hem voor zijn romantische fantasiedrama Meet Joe Black. De film flopte behoorlijk in de bioscopen, wat waarschijnlijk mede te wijten is aan de enorme lengte (zo'n drie uur), maar toch zijn er genoeg positieve kanten aan dit verhaal. De film ziet er prachtig uit, bevat prima acteerwerk van Pitt en Hopkins en ook de schitterende muziek van Thomas Newman verdient een pluim.

Cast
Naast Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood) en Anthony Hopkins (The Two Popes) zijn ook Claire Forlani (Five Feet Apart), Jake Weber (Midway) en Marcia Gay Harden (Fifty Shades Freed) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Martin Brest (Scent of a Woman).

Meet Joe Black (1998) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op zaterdag 31 oktober om 21.25 uur te zien op België Eén. Genre: drama, fantasy, romantiek. Speelduur: 181 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV