Slotaflevering Commando's zie je zondag 1 november op NPO 3

Slotaflevering Commando's zie je zondag 1 november op NPO 3
Hoe loopt deze thrillerserie af?

Kijktip :

De afgelopen weken genoten serieliefhebbers van de uitstekende Nederlandse thrillerserie Commando's, die werd uitgezonden op NPO 3. Zondag (1 november) komt de serie ten einde: hoe loopt het af met de getraumatiseerde oud-commando's?

Vastgebonden
De laatste aflevering belooft in ieder geval vuurwerk, want als John en Aza arriveren bij het huis van Berend gaat hij volledig door het lint. Berend heeft Isabella vastgebonden en richt zijn wapen zelfs op John en Aza; hij claimt dat alle ellende op het conto van John geschreven kan worden. Als hij andere keuzes had gemaakt tijdens hun missie, waren ze nu niet allemaal zo compleet naar de kloten...

Arrestatieteam
Al snel komt het arrestatieteam bij het huis van Berend aan, samen met Kramer. Hij probeert op Berend in te praten, maar die lijkt echt te ver heen. Maanden later organiseert het groepje een barbecue en alles lijkt oké te zijn. John is hersteld en Marte en Sophie zijn weer thuis. Maar dan belt Isabella John: ze heeft ontdekt wie er achter de geheime missie zat en wie ervan profiteerde. Als John dit hoort, knapt er iets.

De slotaflevering van Commando's is op zondag 1 november om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Commando's terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Commando's zie je zondag 1 november op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen