Nieuwe docuserie Typisch Renesse vanaf maandag 2 november te zien op NPO 2

Nieuwe docuserie Typisch Renesse vanaf maandag 2 november te zien op NPO 2
Een kijkje in de Zeeuwse badplaats

Kijktip :

Vanaf maandag 2 november is er weer een nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch te zien op NPO 2. Vier dagen per week gaan we op bezoek in de Zeeuwse badplaats Renesse, die vooral onder jongeren en Duitsers veel populariteit geniet. Maar wie zijn de bewoners van dit mooie dorp?

Typisch Renesse gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Toeristen
De populariteit onder toeristen vertaalt zich in het aantal slaapplekken dat voor hen beschikbaar is in Renesse: maar liefst 30.000. Het plaatsje zelf heeft echter slechts 1500 inwoners. In het voorjaar was het doodstil op straat vanwege de lockdown, maar vanaf 1 juni mochten de terrassen weer open en stroomden de vakantiegangers mondjesmaat toe. De camera's van Typisch legden vast hoe het leven weer op gang kwam.

Nieuwe maatregelen
Gedurende de zomer werd er als vanouds vakantie gevierd in Renesse, maar toen brak de avond van 13 oktober aan. In een persconferentie kondigden Mark Rutte en Hugo de Jonge opnieuw strenge maatregelen aan. Wat voor gevolgen hebben die op de inwoners? Hoe blijven ze positief en pakken ze de draad weer op? Typisch volgt onder anderen wijkagent Douwe, zeehondenwachter Leo en horecaondernemers Jimmy, Nikki en de familie Hu.

De documentaireserie Typisch Renesse is vanaf maandag 2 november elke maandag tot en met donderdag rond 19.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Typisch Renesse terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie Typisch Renesse vanaf maandag 2 november te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen