Met Sylvana Simons op reis door Noord-Holland: maandag in Waar is De Mol?

Met Sylvana Simons op reis door Noord-Holland: maandag in Waar is De Mol?
Johnny de Mol in gesprek met omstreden politica

Kijktip :

Sinds ze het aandurfde om de (landelijke) politiek in te gaan, is Sylvana Simons met grote regelmaat de gebeten hond. Na een korte verbintenis bij Denk startte ze haar eigen partij, Bij1, waarmee ze in de gemeenteraad van Amsterdam terechtkwam. Maandag is in Waar is De Mol? te zien hoe ze met alle haat omgaat.

Waar is De Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Noord-Holland
Als kleine baby kwam Sylvana vanuit haar geboorteland Suriname terecht in Noord-Holland, samen met haar ouders. Vanwege het coronavirus blijft ze samen met Johnny in Nederland. Gezamenlijk verkennen ze de provincie langs voor haar bekende locaties, maar ook langs verrassingen en nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden.

Tekst gaat verder onder video's.

Bedreigingen
Zo gaat het tweetal paardrijden in de bossen van Bergen aan Zee en kamperen in een oer-Hollandse setting. Tijdens de rustige momenten krijgt Sylvana van Johnny uitgebreid de gelegenheid om openhartig over haar hectische privéleven te vertellen. Ook praten ze over haar politieke ambities, haar start als leek in de gemeenteraad van Amsterdam en de bedreigingen aan haar adres.

Waar is De Mol? is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV