Spektakelfilm Harry Potter and the Goblet of Fire maandag te zien op Net5

Spektakelfilm Harry Potter and the Goblet of Fire maandag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Met de derde film werd de Harry Potter-reeks al een stuk grimmiger, en die toon wordt neergezet in het spektakelstuk Harry Potter and the Goblet of Fire - één van de beste producties uit de reeks. Deze indrukwekkende film is maandag te zien op Net 5 en je kunt Harry Potter and the Goblet of Fire streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk hier de Gids.tv ranking van de Harry Potter-films.

Het verhaal
Harry Potter gaat zijn vierde schooljaar op Zweinstein tegemoet, waar dit jaar het internationale Toverschool Toernooi gehouden zal worden. Deze competitie is alleen voor de oudere en meer ervaren tovenaarsstudenten, maar toch komt Harry's naam boven als een van de deelnemers. Harry weet niet hoe dit mogelijk is, maar wordt gedwongen om mee te doen. Terwijl Harry zich voorbereidt op de gevaarlijke wedstrijd, wordt het duidelijk dat de boosaardige Voldemort en zijn aanhangers steeds sterker worden en het nog altijd op zijn leven gemunt hebben...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De drie opdrachten van het Toverschool Toernooi geven de makers van Harry Potter and the Goblet of Fire de kans om alle registers op het gebied van set design open te trekken. Elke opdracht ziet er weer even indrukwekkend en verbluffend uit, maar tussendoor kunnen we ook genieten van de magie die in elke vezel van deze film aanwezig is. Er worden weer een paar heerlijke personages geïntroduceerd, onder wie Dwaaloog Dolleman (fantastisch vertolkt door Brendan Gleeson). Hij is de nieuwe leraar Verweer Tegen de Zwarte Kunsten op Zweinstein. De film begint bovendien al goed met het WK Zwerkbal, en eindigt met een climax waar je haren van overeind gaan staan... Genieten geblazen.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Now You See Me 2), Rupert Grint (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Michael Gambon (Judy) en Brendan Gleeson (Paddington 2) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mike Newell (Donnie Brasco).

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op maandag 2 november om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 157 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spektakelfilm Harry Potter and the Goblet of Fire maandag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier