Vrijdag in M: Martin Koolhoven, Martijn Koning vertellen over trauma na horrorfilm

Vrijdag in M: Martin Koolhoven, Martijn Koning vertellen over trauma na horrorfilm
De gasten van vrijdag 30 oktober

Kijktip :

Bij Halloween horen eigenlijk horrorfilms, maar bij M vertellen verschillende bekende gasten aan Margriet van der Linden over het trauma dat zij hierdoor opliepen. Trijntje Oosterhuis komt langs om te zingen en schrijver Matthias Declercq vertelt over zijn belevenissen in Urk. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - vrijdag 30 oktober

  • Het is bijna tijd voor Halloween, wat onder meer betekent: lekker horrorfilms kijken. De een durft dit niet aan, de ander vindt het geweldig.Martin Koolhoven, Edson da Graça, Martijn Koning en Rayen Panday komen langs om te praten over de jeugdtrauma's die ze opliepen na het zien van die ene horrorfilm.
  • De Vlaamse schrijver Matthias Declercq heeft België ingewisseld voor Urk. Maar hij vindt het behoorlijk ingewikkeld om in deze gesloten gemeenschap te infiltreren. In zijn boek: De ontdekking van Urk neemt hij ons mee in zijn periode als de nieuwe bewoner van het dorp. Er was veel argwaan richting Declercq, maar de aanhouder wint. De schrijver schuift aan bij M met twee 'échte' Urkers: Albert Visser en Anneke van Urk.
  • Huisband Her Majesty staat deze keer op de bühne met Trijntje Oosterhuis. Zij zingt het nummer: Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours van Stevie Wonder. Voormalig President Barack Obama gebruikte dit nummer in de aanloop naar zijn presidentschap.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: Martin Koolhoven, Martijn Koning vertellen over trauma na horrorfilm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen