Vrijdag in Jinek: 'Dutch Giant' Olivier Richters vertelt over zijn documentaire

Vrijdag in Jinek: 'Dutch Giant' Olivier Richters vertelt over zijn documentaire
De gasten van vrijdag 30 oktober

Kijktip :

Olivier Richters, alias The Dutch Giant, is klaar om met zijn 2 meter 18 Hollywood te veroveren! Vanavond zit hij bij Eva Jinek aan tafel om te vertellen over zijn documentaire die volgende week uit komt. Zijn vriendin Desiree Stuijt is er ook bij.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - vrijdag 30 oktober

  • The Masked Singer houdt al wekenlang miljoenen kijkers in zijn greep! Vanavond worden er weer twee mysterieuze deelnemers ontmaskerd en direct na de ontknoping schuift één van hen aan...
  • Olivier Richters is met zijn 2 meter 18 ongetwijfeld de meeste imposante man van Nederland. The Dutch Giant staat op het punt om door te breken in Hollywood. Volgende week verschijnt een documentaire over hem. De rijzende ster Olivier Richters is vanavond te gast, samen met zijn vriendin Desiree Stuijt.
  • Onze Volendamse vrienden Nick & Simon blikken vanavond terug op een seizoen vol hits!

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: 'Dutch Giant' Olivier Richters vertelt over zijn documentaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen