Vrijdag in Op1: Artsen zien ziekenhuizen weer volstromen

Vrijdag in Op1: Artsen zien ziekenhuizen weer volstromen
De gasten van vrijdag 30 oktober

Kijktip :

Vanavond praten artsen Ivan Stijn en Peter de Jager in Op1 over de ziekenhuizen die weer volstromen. Wie zijn de andere gasten?

De gasten in Op1 - vrijdag 30 oktober

  • Morgen start een nieuwe serie van de OmroepMAX-hit 'Sterren op het Doek'. Presentator
    Ozcan Akyol heeft ook voor dit seizoen weer klinkende namen weten te strikken, inclusief zijn droomgast __Paul Witteman__die hij vanavond meeneemt naar de studio!
  • 'Lichthuis', zo heet het 3e album van Typhoon dat vandaag uitkwam. En luid juichend is ontvangen, met vier- en vijfsterrenrecensies. Het is een plaat over liefde; over zijn verloving en over de zoektocht verzachting. Vanavond schuift hij aan en speelt natuurlijk ook live.
  • De artsen Ivan Stijn en Peter de Jager zien hun ziekenhuizen weer volstromen. Ze kampen met personeelsgebrek en zien de steun en solidariteit afnemen, juist nu ze die zo hard nodig hebben.
  • Minister President Mark Rutte maakt zojuist bekend dat hij door wil als lijsttrekker van de VVD en dus ook als minister-president.Ed Nijpels, VVD-leider in de jaren tachtig, maakt vanavond bij Op1 de balans op. Hoe heeft Rutte zich de afgelopen jaren als premier ontwikkeld?

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag oktober gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Artsen zien ziekenhuizen weer volstromen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen