Deze BN'ers doen mee aan Alle hens aan dek (vanaf maandag 9 november op SBS6)

Deze BN'ers doen mee aan Alle hens aan dek (vanaf maandag 9 november op SBS6)
Bekende Nederlanders staan voor extreme uitdaging

Kijktip :

Vanaf maandag 9 november is het op voorhand al spraakmakende programma Alle hens aan dek te zien op SBS6, waarin vijf bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven aangaan: een loodzware zeiltocht langs de Noordelijke Oceaan-route. Kan het vijftal als een team samenwerken om de tocht tot een goed einde te brengen?

Alle hens aan dek gemist? Kijk vanaf maandag 9 november elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers aan Alle hens aan dek

Caroline van Eeden

Tv-persoonlijkheid, werd bekend door Chateau Meiland

Imanuelle Grives

Actrice (onder meer Alleen maar nette mensen en Celblok H) en oud-deelnemer Wie is De Mol?

Marco Kroon

Oud-militair en ontvanger Militaire Willems-Orde, raakte in opspraak door meerdere incidenten

Victor Reinier

Acteur, bekend van Baantjer, Gooische Vrouwen en Flikken Maastricht

Rintje Ritsma

Oud-profschaatser en winnaar van zes medailles op Olympische Winterspelen

Uitdagingen
Gelukkig krijgt het onervaren vijftal op hun tocht de hulp van voormalig Volvo Ocean-Race-schipper en vijfvoudig wereldkampioen Hans Bouscholte, die hen steunt bij het trotseren van de gevaren van de zee en de grote uitdagingen die ze voor hun kiezen krijgen. Van metershoge golven, storm en zeeziekte tot windstilte, kou en uitputting: niets blijft het bekende vijftal bespaard. Bovendien zitten ze wekenlang op elkaars lip op de Kings' Legend, een prachtig historisch raceschip. Gaat dat wel goed?

Irritaties
Onderlinge irritaties en zelfs ruzie lijken onvermijdelijk bij een uitdaging van dit formaat en zonder het alledaagse gemak dat ze gewend zijn. Niettemin zijn alle vijf de deelnemers zich bewust van het feit dat ze uit hun comfortzone getrokken worden op hun tocht van Las Palmas door de Atlantische Oceaan, de Ierse Zee en het Kanaal - met Nederland als eindbestemming. Allemaal hebben ze hun eigen motivatie om mee te doen, maar één dingen hebben ze gemeen: geen zee is te hoog voor deze avonturiers.

Het nieuwe programma Alle hens aan dek is vanaf maandag 9 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze BN'ers doen mee aan Alle hens aan dek (vanaf maandag 9 november op SBS6) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier