Dinsdag 3 november in Het Perfecte Plaatje: een actieshoot met toetjes

Dinsdag 3 november in Het Perfecte Plaatje: een actieshoot met toetjes
Fotograferende BN'ers krijgen opnieuw bijzondere opdracht

Kijktip :

Dinsdag (3 november) is er weer een nieuwe aflevering te zien van Het Perfecte Plaatje, waarin de overgebleven BN'ers opnieuw enkele bijzondere opdrachten voor de kiezen krijgen. Zo staat er een actieshoot met toetjes op het programma.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Culinaire toer
Er zijn nog acht bekende Nederlanders in de race voor de titel "beste hobbyfotograaf van 2020". Deze week gaan ze op de culinaire toer in Het Perfecte Plaatje: de hobbyfotografen krijgen een actieshoot met toetjes. De volledige foodshoot staat in het teken van desserts, en dat levert de nodige lol op. Er wordt gegooid, gestrooid en gespoten.

Tekst gaat verder onder video's.

Architectuur
De tweede opdracht van deze week gaat over architectuur. De fotografen gaan naar Rotterdam om een gebouw vast te leggen, maar daar blijft het niet bij. Ze krijgen ook de taak om een model een rol te geven in hun foto. En die modellen zijn bijzonder: van een prima ballerine tot een Nederlands kampioen speerwerpen.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 3 november in Het Perfecte Plaatje: een actieshoot met toetjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier