Heerlijke actiecomedy The Nice Guys zie je dinsdag op Veronica

Heerlijke actiecomedy The Nice Guys zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Videoland en Google Play

Kijktip :

Wie had ooit durven dromen dat de combinatie Ryan Gosling/Russell Crowe zó fantastisch zou uitpakken als in The Nice Guys? De twee topacteurs schitteren in deze hilarische actiecomedy, die dinsdag te zien is op Veronica. Je kunt The Nice Guys streamen via onder meer Videoland en Google Play.

Het verhaal
Los Angeles, de jaren zeventig. Holland March is een eigenzinnige en vertroebelde privédetective die een onverwachte samenwerking met het ingehuurde werkpaard Jackson Healy aangaat. Samen trachten ze de verdwijning van een meisje op te lossen die al snel in verband wordt gebracht met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat er een grote samenzwering gaande is.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Zoals gezegd pakt de combinatie tussen Gosling en Crowe geweldig uit in deze film. Met The Nice Guys bewees het tweetal dat de buddy cop movie nog lang niet uitgestorven is; het genre beleefde zijn hoogtijdagen in de jaren tachtig met de franchises van Beverly Hills Cop en Lethal Weapon, maar geeft hier een moderne, originele twist aan. Dat betekent vooral veel harde humor en flitsende actie. Het maakt van The Nice Guys een achtbaanrit op hoge snelheid, die nergens aan plezier inboet. De jaren zeventig-uitstraling maakt het plaatje compleet.

Cast
Naast Ryan Gosling (First Man) en Russell Crowe (Unhinged) zijn ook Angourie Rice (Spider-Man: Far from Home) en Matt Bomer (The Magnificent Seven) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang).

The Nice Guys (2016) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 7 september om 22.45 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy, misdaad. Speelduur: 116 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke actiecomedy The Nice Guys zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier