Maandag in Talkshow M: mentale voorbereiding op nieuwe coronamaatregelen

Maandag in Talkshow M: mentale voorbereiding op nieuwe coronamaatregelen
De gasten van maandag 2 november

Kijktip :

Bij de vorige persconferentie wilde minister president Mark Rutte niet speculeren over de nieuwe maatregelen. Alles lag op tafel, zei hij. Journalist Sven Kockelmann vertelt of we ons mentaal moeten voorbereiden op heftige maatregelen en wellicht een zware lockdown. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - maandag 2 november

  • Elk jaar herdenken miljoenen mensen over de hele wereld hun dierbaren die het afgelopen jaar zijn overleden. Vanavond staat KRO-NCRV ook stil bij Allerzielen. Presentatrice Anita Witzier zet namens kijkers drijvende lichtjes op het water om zo de herinnering levend te houden aan dierbaren. De uitzending is om 20.25 uur te zien en wordt op NPO 2 uitgezonden.
  • Samen met gast-vocalist Jan Dulles, staat huisband Her Majesty op het podium met een campaign song. Met dit keer het nummer: ''Fortunate Son'' van Creedance Clearwater Revival. Dit is het huidige campagnenummer van President Donald Trump tijdens de Amerikaanse verkiezingen. Met zijn 'grand entrance' leek hij wel heel erg naar de film Apocalypse Now te hebben gekeken.
  • Onze nationale trots Louis van Gaal, zeilster Marit Bouwmeester, judoka Henk Grol en Danny Blind stellen een uniek item beschikbaar voor een veiling.
  • De corona-cijfers willen niet voldoende dalen en de druk op de zorg neemt toe. Morgen, tijdens de persconferentie wordt duidelijk welke extra coronamaatregelen er worden genomen. Moeten we ons alvast mentaal voorbereiden op het straatbeeld van maart? Journalist Sven Kockelmann praat ons bij.
  • Het aftellen is begonnen. Morgen is dé verkiezingsdag. We bellen live met Twan Huys vanuit New York, oud-Amerika-correspondent Max Westerman schuift aan samen met rechtshistoricus Madeleijn van den Nieuwenhuizen én Amerikanist Sofie van den Enk. Met hen praten we over de spanning en verdeeldheid die momenteel in het land heerst.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Talkshow M: mentale voorbereiding op nieuwe coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV