Imposante horrorfilm World War Z maandag 17 januari te zien op RTL 7

Imposante horrorfilm World War Z maandag 17 januari te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Films over de apocalyps zijn altijd indrukwekkend en spectaculair, en dat is met het imposante World War Z niet anders. Hierin vecht Brad Pitt voor zijn leven wanneer onze planeet wordt overspoeld door bloeddorstige zombies. De film is maandag te zien op RTL 7 en je kunt World War Z streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Familieman Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Zijn oude baan weer oppakken is de enige manier waarop Gerry zijn vrouw en kinderen kan beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende ondoden. Dus begint hij aan een gevaarlijke reis op zoek naar de bron van de epidemie. Lukt het hem om een wereldwijde, vernietigende zombieplaag tegen te houden?

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Brad Pitt is werkelijk van alle markten thuis. Twee jaar geleden was hij te zien in het ruimte-epos Ad Astra en met een Oscarwinnende rol in de Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood, maar ook voor actiehorror draait hij zijn hand niet om. World War Z is een zeer geslaagde film geworden, die nieuw leven blies in de apocalyptische zombiefilm - terwijl de tv-serie The Walking Dead op het toppunt van zijn roem was. Regisseur Marc Forster brengt de actie op vakkundige wijze in beeld, er zitten genoeg enge momenten in en Brad Pitt vertolkt een prima hoofdrol. Alleen jammer dat de aandacht af en toe een beetje verslapt.

Cast
Naast Brad Pitt (Fury) en Mireille Enos (Dark Was the Night) zijn ook Daniella Kertesz (Incitement) en James Badge Dale (Only the Brave) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Marc Forster (Christopher Robin).

World War Z (2013) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is maandag 17 januari om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, horror. Speelduur: 116 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Imposante horrorfilm World War Z maandag 17 januari te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV