Dinsdag in Op1: Beatrice de Graaf en Ahmed Marcouch over nieuwe terrorismegolf

Dinsdag in Op1: Beatrice de Graaf en Ahmed Marcouch over nieuwe terrorismegolf
De gasten van dinsdag 3 november

Kijktip :

Maandagavond (2 november) vond er een aanslag plaats in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Wat weten we daarover tot nu toe? Wie zijn de daders? En wat betekenen de nieuwe aanslagen voor Europa? Beatrice de Graaf en Ahmed Marcouch praten je bij. Hieronder zie je een overzicht van alle gasten van Op1 van vanavond.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 3 november

  • Vandaag zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Trump of Biden, wie zal het worden? Amerika-kenner Raymond Mens, zangeres Shirma Rouse, oud-politicus Geert Dales en model en ondernemer Frederique van der Wal praten over de nu al historische verkiezingsnacht die we tegemoet gaan.
  • Britt Dekker en haar moeder Anja Vendrig schuiven aan om te praten over de gezondheidszorg, en met name de druk op de gezondheidszorg. Wat moeten we doen om de zorg meer ruimte te geven?
  • Burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch vindt dat moslims moeten opstaan tegen de nieuwe golf van jihadistisch terreur. Samen met Beatrice de Graaf schuift hij aan om te praten over de nieuwe terrorismegolf die door Europa gaat.
  • Sonny Pistoor en Gino van der Linden organiseerden afgelopen zomer een illegaal feest. Daar kwamen ongeveer 400 mensen op af. De laatste dagen grijpt de politie hard in als het gaat om illegale feesten. Waarom kozen Sonny en Gino ervoor om een feest te geven?

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 3 november gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Beatrice de Graaf en Ahmed Marcouch over nieuwe terrorismegolf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier