Gierige Gasten maken nieuwe YouTube-serie over politiewerk: Training Day

Gierige Gasten maken nieuwe YouTube-serie over politiewerk: Training Day
Vanaf donderdag 5 november te zien

Nieuws :

Vanaf donderdag 5 november komt het YouTube-kanaal van Gierige Gasten met een nieuwe webserie, waarin ze de wereld van nu bekijken door de ogen van de politie: Training Day. Presentator Niels Oosthoek krijgt hierbij hulp van twee speciale co-hosts: Bilal Wahib en Michelle Willemsen.

Avontuur
De drie presentatoren gaan in Training Day aan de slag met verschillende vaardigheden die van groot belang zijn voor het agentenwerk. Zo worden hun inlevingsvermogen, stressbestendigheid en sportiviteit flink op de proef gesteld. Kunnen ze belangrijke beslissingen nemen in een split second? Zijn ze emotioneel sterk genoeg voor het echte werk? En welke vooroordelen over agenten halen zij onderuit?

Tekst gaat verder onder video's.

Politievlogger
Tijdens het hele proces wordt het drietal bijgestaan door politievlogger Jan-Willem Schut, die ze voorziet van alle belangrijke basisinformatie. Hij schiet ook te hulp als ze er even doorheen zitten. En dat zal regelmatig gebeuren, want de presentatoren worden ook fysiek uitgedaagd. Zo ervaren ze hoe het is om pepperspray in de ogen te krijgen en worden ze besprongen door een getrainde politiehond. Niels loopt zelfs een zwaar gekneusde rib op na een levensgevaarlijke actie...

De afleveringen van Training Day zijn vanaf donderdag 5 november om 16.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Gierige Gasten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gierige Gasten maken nieuwe YouTube-serie over politiewerk: Training Day of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV