Nieuwe misdaadserie FBI: Most Wanted vanaf donderdag te zien op Veronica

Nieuwe misdaadserie FBI: Most Wanted vanaf donderdag te zien op Veronica
Elke week met dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf donderdag 5 november is de nieuwe Amerikaanse misdaadserie FBI: Most Wanted te zien op Veronica. In deze spannende serie volgen we de Fugitive Task Force. Elke week zendt Veronica een dubbele aflevering van FBI: Most Wanted uit.

Beruchte misdadigers
De Fugitive Task Force is een speciale tak van de FBI. Zij zijn aangesteld om de meest beruchte misdadigers die op de FBI-lijst van gezochte criminelen staan, op te sporen. In de eerste aflevering krijgt Jess LaCroix, de leider van het team, de opdracht om een dokter op te sporen. Hij runt een illegale apotheek nadat een telefoongesprek onthult dat hij zijn vrouw heeft vermoord.

Tekst gaat verder onder video's.

Zware straf
In de tweede aflevering, die direct na afloop van aflevering één te zien is, krijgt de zoon van een vrouw een zware straf opgelegd van de rechter. De vrouw is het hier volstrekt niet mee eens en neemt het recht in eigen hand: ze ontsteekt in blinde razernij en valt het kantoor van Pro Deo-advocaten aan. Opnieuw wordt het team van de Fugitive Task Force opgeroepen om de zaak tot een goed einde te brengen.

De Amerikaanse misdaadserie FBI: Most Wanted is vanaf donderdag 5 november wekelijks met dubbele afleveringen om 20.30 uur te zien op Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie FBI: Most Wanted vanaf donderdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV