Woensdag in Jinek: Nederlandse politici over Trump's overwinningsclaim

Woensdag in Jinek: Nederlandse politici over Trump's overwinningsclaim
De gasten van woensdag 4 november

Kijktip :

Het is eindelijk zover! Vandaag wordt duidelijk wie de nieuwe president van Amerika zal zijn de komende vier jaar. Hoewel het nog wel even zal duren voordat de definitieve uitslag bekend is, praten Joost Eerdmans, Michiel Vos, Sybrand Buma en Wouter de Winther bij Jinek vast deze bijzondere dag.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 4 november

  • De dag begon met een veelbesproken uitspraak van president Trump, waarin hij de overwinning claimde en uitging van 'mega fraude'. Het zal nog wel even duren voordat de definitieve uitslag bekend is. En als dat zover is, is het nog maar de vraag of Trump deze uitslag zal accepteren. Met Joost Eerdmans, Michiel Vos, Sybrand Buma en Wouter de Winther bespreken we deze bijzondere dag.
  • Ze zijn misschien wel het populairste sportkoppel van Nederland: Koen Verweij en Jutta Leerdam. Ze delen niet alleen hun leven samen, maar bundelen nu ook hun krachten op sportief vlak. Onlangs lanceerden ze hun eigen schaatsploeg: Worldstream. Voor dat team won Jutta dit weekend goud én zilver tijdens de NK Afstanden. Vanavond schuiven ze samen aan.
  • Voor haar nieuwe programma ‘Uit Het Leven Gegrepen’ stond __Leonie Ter Braak__maandenlang te posten in de hal van het Erasmus MC. Ze ging op zoek naar mensen die haar ter plekke hun bijzondere verhaal wilden vertellen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV