Pathé trakteert 5 november op Hotel Mumbai: bekijk hier hoe je de film gratis huurt

Pathé trakteert 5 november op Hotel Mumbai: bekijk hier hoe je de film gratis huurt
Pathé Thuis biedt twee weken gratis films aan

Film :

Eerder dit jaar trakteerde Pathé al op een aantal gratis films, vanwege de lockdown. Inmiddels is bekend geworden dat de bioscopen weer gaan sluiten in de coronacrisis, daarom biedt Pathé Thuis de komende twee weken opnieuw films aan om zonder kosten thuis te bekijken. 5 november kun je kijken naar Hotel Mumbai.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om deze af te kijken.

Hier vind je de recensie van Gids.tv over de misdaadfilm Hotel Mumbai.

Hotel Mumbai is 5 november 2020 te bekijken
Hotel Mumbai is een misdaadfilm uit 2018. De film vertelt het dramatische maar waargebeurde verhaal van de aanvallen in Mumbai in 2008. Een groep Pakistaanse militanten valt het Taj Mahal Palace hotel aan, hierbij worden honderden mensen 68 uur lang gegijzeld. Er klinken schoten en woedt er een enorme brand. Wanneer de rook is opgetrokken blijkt dat meer dan 160 mensen zijn gedood en er zijn nog veel meer gewonden gevallen. De helden onder het personeel en gasten hebben weten te voorkomen dat er nog veel meer doden en gewonden zijn gevallen. De hoofdrollen worden vertolkt door Dev Patel, Jason Isaacs en Armie Hammer.

Bekijk de Instagram-post die Pathé zojuist over deze film plaatste hierboven. Hieronder zie je de trailer van Hotel Mumbai.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV