Donderdag in M: Patty Brard blikt terug op turbulent jaar

Donderdag in M: Patty Brard blikt terug op turbulent jaar
De gasten van donderdag 5 november

Kijktip :

2020 is voor iedereen turbulent jaar, maar voor Patty Brard in het bijzonder. De afgelopen maanden gebeurde er van alles in haar leven. In M blikt ze daar, samen met Antoinnette Scheulderman, uitgebreid op terug. Wie schuiven er nog meer aan?

De gasten in M - donderdag 5 november

  • In 2020 werd het verhaal van Patty Brard door honderdduizenden mensen gelezen, zagen we een hereniging tussen moeder en dochter op Instagram en schreef ze een kinderboek over haar bekende hondjes Lulu en Bibi. Al wordt de feestelijke lancering overschaduwd door het feit dat Patty haar hondje Lulu vorige maand moest laten inslapen… Brard schuift samen aan met biograaf Antoinnette Scheulderman.
  • De tellingen zijn nog in volle gang. Iedereen zit op het puntje van z'n stoel, in afwachting van het antwoord op de vraag: wie wordt de president van Amerika? Biden staat nu voor maar kan Trump nog winnen? Twan Huys staat klaar vanuit New York om ons de laatste updates te geven. Ook wil Trump allerlei rechtszaken beginnen en wil hiermee zijn winst afdwingen via de rechter. Daar praten over met journalist Max Westerman en advocaat Meike Lubbers.
  • Deze week kreeg een docent van het Rotterdamse Emmauscollege te maken met ernstige bedreigingen vanwege een spotprent die in zijn klas hing. Een aantal islamitische meisjes was ervan overtuigd dat de profeet daarop werd afgebeeld. De bedreigingen werden zo heftig dat de docent besloot onder te duiken. Hoe gaat het met de docent? En krijgen anderen docenten genoeg ondersteuning? Minister Arie Slob schuift aan samen met journalist Sinan Can en docent Karim Amghar.
  • Obama tourde tijdens zijn campagnes rond met 'The Boss' Bruce Springsteen. Zijn tegenstander Mitt Romney nam het in 2012 tegen hem op en besloot ook een Amerikaanse rocker mee te nemen. En daarom neemt straks onze huisband Her Majesty de zangeres Jennie Lena 'mee', om het nummer 'I Was Born Free' van Kid Rock voor ons te zingen.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Patty Brard blikt terug op turbulent jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier