Donderdag in Jinek: Michiel Vos en Joost Eerdmans over Amerikaanse verkiezingen

Donderdag in Jinek: Michiel Vos en Joost Eerdmans over Amerikaanse verkiezingen
De gasten van donderdag 5 november

Kijktip :

In de Verenigde Staten zijn ze er nog altijd niet uit: wordt Joe Biden of Donald Trump de 46ste president van het land? Bij Jinek wordt er vanavond verder gepraat over de laatste ontwikkelingen met Michiel Vos en Joost Eerdmans. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 5 november

  • Twee dagen na de verkiezingen is het nog steeds ongemeen spannend in de Verenigde Staten. Wordt het Donald Trump of Joe Biden? We bespreken het laatste nieuws over de Amerikaanse presidentsverkiezingen bij Jinek met Joost Eerdmans en Michiel Vos.
  • Donald Trump zorgde de afgelopen vier jaar tijdens zijn presidentschap voor heel wat opvallende en hilarische momenten: van het handen schudden met wereldleiders tot de windvlaag in zijn haar. Comedian Martijn Koning verslond alle beelden en bespreekt de onvergetelijke highlights van vier jaar Trump.
  • Hester Oldenburg en Marie-Jeanne Vrancken Peeters zijn borstkankerchirurg, ze kregen allebei borstkanker en opereerden elkaar. En samen schreven ze ook een boek: ‘Alles over borstkanker’, met alle informatie over borstkanker. Vanavond vertellen ze waarom dit boek gemaakt moest worden.
  • Al vijf jaar lang kunnen we massaal genieten van de ongemakkelijke, soms pijnlijke en vooral hilarische eerste ontmoetingen in het programma First Dates. Met Valentijnsdag was er al een speciale vip-editie en de koek bleek nog lang niet op: in drie gloednieuwe afleveringen gaan bekende Nederlanders op date en zijn we getuige van schattige, aandoenlijke en wellicht zelfs romantische afspraakjes.Frits Huffnagel en Irene van de Laar gingen de uitdaging aan en schuiven vanavond bij ons aan om erover te vertellen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Michiel Vos en Joost Eerdmans over Amerikaanse verkiezingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV