Met zanger Rolf Sanchez naar Gelderland: maandag in Waar is De Mol?

Met zanger Rolf Sanchez naar Gelderland: maandag in Waar is De Mol?
Terug naar (Nederlandse) roots

Kijktip :

Maandag (9 november) is er weer een nieuwe aflevering van Waar is De Mol? te zien op SBS6. Dit keer neemt Johnny de Mol de 29-jarige latin-zanger Rolf Sanchez mee op een roadtrip door Gelderland, waar Sanchez de eerste twaalf jaar van zijn leven doorbracht.

Waar is De Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verenigde Staten
In gesprek met Johnny vertelt Rolf over zijn bijzondere muziekavontuur in de Verenigde Staten, waar hij een paar jaar geleden drie nummer 1-hits scoorde in de latin charts. Tijdens hun reis door Gelderland gaat het tweetal ook op bezoek bij de oude lagere school van Rolf in Ede. Ook spelen ze een potje padel-tennis met muziekcollega John Ewbank en goede vriend Wesley Sneijder.

Tekst gaat verder onder video's.

Jeugdtrauma
Verder bezoeken ze de Veluwe om wild te gaan spotten, het graf van Rolfs opa te bezoeken en bij een kampvuur een ontroerend gesprek te hebben over een jeugdtrauma, de steun van zijn ouders en zijn grote liefde: vriendin Sophia. De bijzondere reis wordt afgesloten met een optreden in Beverwijk, waar Rolfs eerste Nederlandse theatertour Mi Aventura van start gaat.

Waar is De Mol? is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Met zanger Rolf Sanchez naar Gelderland: maandag in Waar is De Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier