Vrijdag in Op1: Klaas Dijkhoff over verkiezingsprogramma VVD

Vrijdag in Op1: Klaas Dijkhoff over verkiezingsprogramma VVD
De gasten van vrijdag 6 november

Kijktip :

Vertrekkend fractieleider van de VVD, Klaas Dijkhoff, schuift vanavond aan bij Op1. Hij zal vertellen over het verkiezingsprogramma van de VVD wat vandaag gedeeltelijk bekend gemaakt is. Wie zijn de andere gasten?

De gasten in Op1 - vrijdag 6 november

  • ’t Is Mooi Geweest, zo heet het laatste album van Rob de Nijs. De 77-jarige zanger laat daarop nog één keer horen waarom hij een icoon is van de Nederlandstalige popmuziek. Vanavond vertelt hij samen met zijn vrouw Henriëtte over dit album, zijn carrière en zijn leven.Paskal Jakobsen en Danny Vera (die meeschreven aan het album van Rob) zingen de prachtige single ‘Wat Als Later Nu Is’.
  • Amerikakenners Laila Frank en Raymond Mens zijn te gast om te praten over de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Joe Biden koerst af op een overwinning, maar de race is nog altijd niet gelopen! Vanavond bij Op1 het laatste nieuws.
  • Een sterke overheid, verhoging van het minimumloon en een betaalbare woning voor middeninkomens. Dit zijn een paar punten uit het vandaag verschenen verkiezingsprogramma van de VVD. Een van de architecten zit vanavond aan tafel, vertrekkend fractieleider van de VVD, Klaas Dijkhoff.
  • Vanavond schuift Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag, aan om te praten over de laatste ministerraad, de politieke week en ook blikt hij vooruit naar komende week, want komen er nog nieuwe coronamaatregelen aan?

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 6 november gepresenteerd door Paul de Leeuw en Astrid Joosten.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Klaas Dijkhoff over verkiezingsprogramma VVD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier