Vrijdag in Jinek: Michiel Vos over de waarschijnlijk 46e president van de VS: Joe Biden

Vrijdag in Jinek: Michiel Vos over de waarschijnlijk 46e president van de VS: Joe Biden
De gasten van vrijdag 6 november

Kijktip :

Hopelijk komen we vanavond een stuk dichter bij de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen. De kans dat Joe Biden deze wint zijn ontzettend groot. Michiel Vos, Joost Eerdmans en Ozcan Akyol vertellen over het laatste nieuws. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - vrijdag 6 november

  • Het programma 'The Masked Singer' houdt ons al weken in zijn greep. Vanavond schuiven de twee afvallers van vanavond bij ons aan.
  • Het is een bijzondere dag voor Glennis Grace. De zangeres brengt na ruim 2 jaar haar nieuwe single ‘Geen Traan’ uit. Het is een persoonlijk nummer dat gaat over haar relatiebreuk met haar ex-vriend Levy. Vanavond vertelt ze over deze periode en treedt ze natuurlijk op.
  • Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard gaan morgen onder leiding van Chantal Janzen weer terug in de tijd in een nieuw seizoen ‘Oh, Wat Een Jaar!’. Vanavond vertelt de presentatrice in Jinek over haar nieuwe presentatieklus en keren we even terug naar het jaar 1990.
  • Na dagen van stemmen tellen, moddergooien en chaos lijkt er eindelijk een einde in zicht voor de Amerikaanse verkiezingen. Zoals het er nu naar uitziet gaat Joe Biden de 46e president van de Verenigde Staten worden. We bespreken het laatste nieuws met Michiel Vos, Joost Eerdmans en Ozcan Akyol.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Michiel Vos over de waarschijnlijk 46e president van de VS: Joe Biden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier