Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 46

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 46
Kijktips voor zaterdag 7 t/m 14 november

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Muppets Now, S1

Disney+


Scooter haast zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen. Bekijk hier waar je Muppets Now kunt streamen.

2. Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Disney+


Kruimeltje is gelukkig weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een prachtige villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het roerige stadsleven. Bekijk hier waar je Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn kunt kijken.

3. Jojo Rabbit

Amazon Prime


Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien. Bekijk hier waar je Jojo Rabbit kunt kijken.

4. Goldie

NPO Plus


De eigenwijze New Yorkse tiener Goldie heeft één missie en droom: beroemd worden. Haar dromen over roem zal ze echter moeten koppelen aan een weerbarstige realiteit: haar moeder is opgepakt en haar twee jonge zusjes dreigen uit huis geplaatst te worden. Bekijk hier waar je Goldie kunt kijken.

Deze film is op 6 november ook te zien op NPO 3.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

5. Saving Hope, S3-4 (9 november)

Ziggo


Wanneer Charlie Harris in een coma belandt, heerst er chaos bij het Hope-Zion Ziekenhuis en laat hij zijn verloofde en collega-chirurg, Alex Reid in een staat van shock achter. Bekijk hier waar je Saving Hope kunt streamen.

6. The Sandhamn Murders, S4 (9 november)

NPO Plus


Als er een moord gepleegd wordt op het rustige eiland Sandhamn komt inspecteur Thomas Andreasson, die gescheiden is na de dood van zijn eerste kind, in actie. Hij wordt bij zijn onderzoek geholpen door jeugdvriendin Nora Linde, die een zomerhuis bezit op Sandhamn. Bekijk hier waar je The Sandhamn Murders kunt streamen.

Ook te zien op NPO 3 vanaf 28 november.

7. Bad Banks, S2 (10 november)

Netflix


Gabriel Fenger (Barry Atsma) werkt voor een grote bank in Frankfurt en wil de talentvolle - maar mogelijk niet te vertrouwen - Jana Liekam aannemen. Ze wordt achter de schermen namelijk nog steeds gemanipuleerd door iemand van haar oude kantoor. Bekijk hier waar je Bad Banks kunt streamen.

8. The Liberator, S1 (11 november)

Netflix


Een gevarieerde, toegewijde, ruig team soldaten staat aan het hoofd van de geallieerde invasie van Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bekijk hier waar je The Liberator kunt streamen.

9. World War Z (12 november)

Videoland


Familieman Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die voorheen werkzaam was voor de overheid. Wanneer een zombieplaag uitbreekt en de wereld in rap tempo ten onder gaat, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Lees hier waar je World War Z kunt kijken.

10. Jingle Jangle: A Christmas Journey (13 november)

Netflix


Een denkbeeldige wereld komt tot leven in een vakantieverhaal van een excentrieke speelgoedmaker, zijn avontuurlijke kleindochter, en een magische uitvinding die de kracht heeft om hun leven voor altijd te veranderen. Lees hier waar je Jingle Jangle: A Christmas Journey kunt kijken.

11. The Life Ahead (13 november)

Netflix


Madame Rosa (Sophia Loren) ontfermt zich over een Senegalese jongen die net als haar gebukt gaat onder een traumatisch verleden. Madame Rosa is een overlevende van de Holocaust en runt nu een opvang voor kinderen die nergens anders terecht kunnen. Lees hier waar je The Life Ahead kunt kijken.

12. The Durrels in Corfu, S4 (13 november)

NPO Plus


Louisa Durrell woont met haar vier tegendraadse kinderen in het Engelse Bournemouth, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Op een dag besluit ze het roer radicaal om te gooien en met haar gezin naar Corfu te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen. Bekijk hier waar je The Durrels in Corfu kunt streamen.

Ook te zien op NPO 2 vanaf 18 november.

13. Greenland (13 november)

Amazon Prime


Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos door tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen. Bekijk hier waar je Greenland kunt kijken.

14. The Bourne Identity (13 november)

Videoland


Een Italiaanse vissersboot redt een drenkeling (Matt Damon) uit de Middellandse Zee. De man lijdt aan geheugenverlies en weet niet wie hij is. Er zitten echter twee kogels in zijn rug en hij komt al snel tot de conclusie dat er geprobeerd werd hem te vermoorden. Lees hier waar je The Bourne Identity kunt kijken.

Naast The Bourne Identity is ook The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum en Jason Bourne (2016) vanaf 13 november te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 46 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV