Vanavond op tv: start Alle hens aan dek, nieuwe dramaserie Life en meer

Vanavond op tv: start Alle hens aan dek, nieuwe dramaserie Life en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 9 november

Kijktip :

Vanavond gaat het op voorhand al spraakmakende realityprogramma Alle hens aan dek van start op SBS6. Vijf BN'ers gaan hierin de uitdaging van hun leven aan. Verder onder meer de nieuwe dramaserie Life. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 9 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: De laatste Sociaal Advocaten

NPO 2
20:25 uur

De documentaire De laatste Sociaal Advocaten brengt het werk van het Advokatenkollektief Rotterdam in beeld. Daar werken sociaal advocaten aan zaken van mensen die geen geld heben voor een advocaat. De regering vindt ze te duur en bezuinigt op de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Het Advokatenkollektief Rotterdam is opgericht in de jaren 70, advocaten werken er decennialang met hart en ziel voor onbemiddelde mensen.


Tv-première: The Girl in the Spider's Web

RTL 7
20:30 uur

De jonge hacker Lisbeth Salander wordt ingehuurd door een computerprogrammeur om het door hem ontwikkelde Firefall te stelen. Dit programma geeft toegang tot alle nucleaire lanceercodes en hij is bang dat het in verkeerde handen valt. Lisbeth slaagt in haar opdracht, maar een stel huurmoordenaars overvallen haar en gaan ervandoor met het programma. Ze raakt verstrikt in een web van meedogenloze criminelen, veiligheidsdiensten en een vrouw uit haar verleden.


Nieuw: Alle Hens Aan Dek

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe programma Alle Hens Aan Dek reizen vijf BN'ers de oceaan over in een strijd tegen de elementen en zichzelf. Wekenlang zitten ze op de zeilboot met elkaar, terwijl ze te maken krijgen met metershoge golven, storm, kou, zeeziekte en uitputting. Ze route gaat van Las Palmas door de Atlantische Oceaan, Ierse Zee en het Kanaal naar eindbestemming Nederland. In de eerste aflevering is het tijd voor vertrek.


Terug: Gold Rush

Discovery
20:30 uur

In een nieuw seizoen van Gold Rush wordt het voor de goudzoekers, dankzij de goudprijzen die opnieuw door het dak gaan, nog aantrekkelijker om door te gaan. De mannen reizen weer af naar de Klondike waar ze al jaren proberen zoveel mogelijk goud te winnen. Sommige jaren bleken blinkend succesvol, andere jaren vielen wat tegen. Maar de droom op een gouden seizoen dat hun leven voorgoed verandert, blijft altijd bestaan.


Nieuw: Life

BBC First
21:00 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe Britse dramaserie Life elke maandag om 21:00 uur te zien op BBC First. De serie Life gaat over het verbindend vermogen van de mens in een steeds meer versplinterde samenleving. In het Britse Manchester gaan de bewoners van een groot pand in een buitenwijk hun eigen gang. De muren van hun appartement houden hen gescheiden. Maar het leven heeft zo zijn manieren om mensen samen te brengen.


Waar is De Mol?: Rolf Sanchez

SBS 6
21:30 uur

In de laatste aflevering van Waar is De Mol? in Nederland maakt Johnny de Mol met de 29-jarige latin zanger Rolf Sanchez een roadtrip naar Gelderland, de provincie waar hijr de eerste twaalf jaar van zijn leven doorbracht. Tijdens de reis vertelt Rolf over zijn muziekavontuur in Amerika, het land waar hij een paar jaar geleden drie nummer 1-hits scoorde. Ze gaan langs bij zijn oude lagere school in Ede. Daarnaast spelen ze een potje padel tennis met muziekcollega John Ewbank en goede vriend Wesley Sneijder.


Terug: Spoorloos

NPO 1
21:35 uur

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Spoorloos, waarin Derk Bolt mensen helpt die verwanten uit het oog zijn verloren of zelfs nog nooit hebben gezien. In deze eerste aflevering het bijzondere verhaal van Sijmen. In 1997 ontmoet zijn moeder Jose in een Brabants truckershotel de Schotse vrachtwagenchauffeur Neil. Het klikt en de twee krijgen een relatie; op afstand, want Neil rijdt internationaal. Jose raakt zwanger en brengt hem hiervan op de hoogte. Een paar dagen later is Neil ineens definitief uit beeld verdwenen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV