Maandag bij Beau: vuurwerkverkoper vs. spoedeisende hulpartsen over vuurwerkverbod

Maandag bij Beau: vuurwerkverkoper vs. spoedeisende hulpartsen over vuurwerkverbod
De gasten van maandag 9 november

Kijktip :

Het kabinet wil een algeheel vuurwerkverbod dit jaar. Het zou te belastend zijn voor ziekenhuispersoneel om ongelukken door vuurwerk bovenop de coronapatiënten te moeten behandelen. Vuurwerkverkoper Michel Adam zit vandaag tegenover spoedeisende artsen Heleen Lameijer en Sabine Wittens. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van maandag 9 november

  • Dit weekend werd Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, maar Donald Trump weigert zijn verlies toe te geven. Bij Beau bespreken we het laatste nieuws uit de VS met Michiel Vos en Joost Eerdmans.
  • Wim ’The Iceman’ Hof is een fenomeen. Hij heeft zijn levensverhaal gebundeld in het boek: ’De Wim Hof methode’. Hij komt vertellen over zijn leven, maar we gaan zijn methode ook in de praktijk brengen: Beau neemt een ijsbad en moet daar 3,5e minuut in blijven zitten.
  • Grote hit-musicals als Tina, Lazarus en The Lion King werden door hem geproduceerd. Maar nu neemt hij afscheid. Na zes volle jaren stopt Albert Verlinde bij Stage Entertainment Nederland. Vandaag blikt hij bij Beau terug.
  • Het kabinet wil voor de komende jaarwisseling een algeheel vuurwerkverbod... Dus wel champagne, oliebollen en een nieuwjaarslot, maar waarschijnlijk geen vuurwerk. We bespreken het vanavond bij Beau met vuurwerkverkoper Michel Adam en spoedeisendehulpartsen Heleen Lameijer en Sabine Wittens.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: vuurwerkverkoper vs. spoedeisende hulpartsen over vuurwerkverbod of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier