Vanavond op tv: start serie The Secrets She Keeps en Uit het leven gegrepen: Erasmus MC

Vanavond op tv: start serie The Secrets She Keeps en Uit het leven gegrepen: Erasmus MC
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 november

Kijktip :

Vanaf vanavond kunnen we op televisie weer genieten van enkele nieuwe programma's. Zo start de thrillerserie The Secrets She Keeps op Net5 en is op SBS6 het nieuwe programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Zeeman Confronteert - Stalkers

RTL 5
20:30 uur

In het nieuwe programma Zeeman confronteert: stalkers gaat (misdaad)journalist Thijs Zeeman het gesprek aan met stalkers die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers. In de eerste aflevering het verhaal van Charlotte. Na de scheiding in 2017 draaide haar ex compleet door. Het begon met bellen en sms'en, maar inmiddels komt hij ook fysiek langs op plekken waar Charlotte en haar kinderen zijn. Hij heeft hen zelfs een keer klemgereden.


Terug: Man Bijt Hond XL

SBS 6
20:30 uur

Man Bijt Hond is terug met het wekelijkse Man Bijt Hond XL, elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6. Het programma reist door het land om te kijken hoe Nederland de draad moedig weer oppakt na een weerbarstig 2020. Met een aantal bekende gezichten en nieuwe rubrieken. Een jonge zwaardvechter is ervan overtuigd dat je een gezond en perfect lichaam niet in de sportschool bouwt, maar wél met zijn speciale techniek. Ook nog eens veilig buiten.


Nieuw: The Secrets She Keeps

NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe psychologische thillerserie The Secrets She Keeps drie dinsdagen vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5. De Australische serie gaat over twee vrouwen met totaal verschillende achtergronden, maar ze zijn even oud, beiden hoogzwanger en tegelijk uitgerekend. Ze ontmoeten elkaar in de supermarkt. Meghan is een beginnende glamoureuze online influencer, Agatha werkt in de supermarkt als vakkenvuller.


Slot: Hij is een zij

NPO 3
21:15 uur

Vanavond is de laatste uitzending van het seizoen van Hij is een zij, waarin Jan Kooijman een jaar lang transgenders volgt in hun transitie en dagelijks leven. Ilona (59) werkt als docent op een MBO-opleiding. Maar ze krijgt zoveel negatieve reacties op haar uiterlijk, dat ze noodgedwongen besluit om te stoppen met lesgeven. Jules (20) heeft twee piemelprotheses: één voor vulling in zijn broek en de ander om mee te plassen en seks te hebben. Hoe dit precies werkt, legt hij uit aan Jan Kooijman.


Nieuw: Uit het leven gegrepen - Erasmus MC

SBS 6
21:30 uur

Presentatrice Leonie ter Braak loopt een paar maanden rond in het Erasmus MC en volgt patiënten en medewerkers met mooie en ontroerende verhalen. Het nieuwe programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC is vanaf vanavond elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. In de eerste aflevering komt Bart te weten of de donorlongen een match zijn en vertelt de hoogzwangere Sascha dat ze borstkanker heeft waarvoor ze, tijdens haar zwangerschap, chemokuren krijgt.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV