Donderdag in Chateau Meiland: familie gaat wijnen in de Achterhoek

Donderdag in Chateau Meiland: familie gaat wijnen in de Achterhoek
Kijkcijferhit nog maar één keer per week

Kijktip :

Met ingang van deze week is Chateau Meiland, de grote kijkcijferhit van SBS6, nog maar één keer per week te zien vanwege de komst van het realityprogramma Alle hens aan dek op de maandagavond. Donderdag (12 november) zien we hoe de Meilandjes gaan wijnen in de Achterhoek.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Sleutel kwijt
Deze aflevering heeft Erica nog van alles te doen, maar Martien wil graag aan de wijn. Zijn ochtend begint echter ronduit beroerd: de sleutel van de brievenbus is spoorloos verdwenen. Zoals gewoonlijk wordt de altijd nuchtere Erica ingeschakeld om het probleem op te lossen, maar die heft wel belangrijkere dingen te doen. Het hek repareren, bijvoorbeeld, zodat beagle Babs niet meer ontsnapt.

Tekst gaat verder onder video's.

Ontdekking
Ondertussen blijft Martien met zijn hoofd bij de wijn. Hij doet zelfs een grote ontdekking: zelfs in de Achterhoek, waar ze nu zijn neergestreken, kun je gewoon wijnen. Je moet weliswaar zelf de druiven plukken, maar dan krijg je ook een prima glas. Het Franse leven is alweer bijna vergeten, maar het terug-in-Nederland-remigratiefeestje wordt gevierd in de dorpskroeg. Een emotioneel weerzien.

Chateau Meiland is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Chateau Meiland: familie gaat wijnen in de Achterhoek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV