Dinsdag in talkshow M: Sven Kockelmann en Rob Jetten over Arie Slob en de anti-homo-verklaringen

Dinsdag in talkshow M: Sven Kockelmann en Rob Jetten over Arie Slob en de anti-homo-verklaringen
Harpist Remy van Kesteren maakte alternatieve soundtrack voor de animatiefilm The Red Turtle

Kijktip :

Er is weer eens ophef in Den Haag: Arie Slob ligt onder vuur omdat hij niet snel en hard genoeg afstand nam van zogenoemde anti-homo-verklaringen op bepaalde scholen. Sven Kockelmann en Rob Jetten praten er vanavond in M over met Margriet van der Linden.

De gasten en onderwerpen in M - dinsdag 10 november

  • Naar aanleiding van de homo-verklaringen-rel die Arie Slob in verlegenheid bracht praten Gerard Amersfoort, Mart van de Kamp en Evelyn van de Kamp over de vraag of je je wel veilig kunt voelen als je wordt afgekeurd om wie je bent?
  • Journalist Sven Kockelmann en D66-fractievoorzitter Rob Jetten bespreken al het laatste nieuws uit politiek Den Haag
  • Harpist Remy van Kesteren maakte een alternatieve soundtrack voor de animatiefilm The Red Turtle en speelt deze vanavond live
  • Straatvoetballer Soufiane Touzani richtte een online voetbalclub op, bedoeld om jongeren te motiveren en uit problemen te houden

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in talkshow M: Sven Kockelmann en Rob Jetten over Arie Slob en de anti-homo-verklaringen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV