Dinsdag bij Beau: Angela de Jong en Farid Azarkan over de vrijheid van onderwijs

Dinsdag bij Beau: Angela de Jong en Farid Azarkan over de vrijheid van onderwijs
De gasten van dinsdag 10 november

Kijktip :

Angela de Jong, Farid Azarkan en Zohair El Yassini zijn vanavond te gast bij Beau om te praten over de vrijheid van onderwijs, en de vrijheid van meningsuiting. Waar snijden deze zaken elkaar? Aanleiding voor dit gesprek is natuurlijk de uitspraak van onderwijsminister Arie Slob. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van dinsdag 10 november

  • Het was een bewogen jaar voor Famke Louise. Ze is vanavond te gast bij Beau om hier over te praten, maar met name om te praten over een nieuwe documentaire over haar leven. In de docu is een deel van afgelopen periode te zien.June te Spenke maakte de documentaire en vertelt hoe het was om Famke te volgen.
  • Bijna is het zover: het nieuwe seizoen van The Crown is bijna te zien op Netflix. Fans van het eerste uur schuiven aan om hun verwachtingen. Aan tafel zitten Marc-Marie Huijbrechts, Francis van Broekhuizen en Suse van Kleef.
  • Angela de Jong, Farid Azarkan en Zohair El Yassini praten over de vrijheid van onderwijs versus de vrijheid van meningsuiting in de discussie rondom de uitspraken van Arie Slob.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Beau: Angela de Jong en Farid Azarkan over de vrijheid van onderwijs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier