Politiek verslaggever Joost Vullings van NOS naar EenVandaag

Politiek verslaggever Joost Vullings van NOS naar EenVandaag
Hij wordt dagelijks politiek duider

Nieuws :

Politiek journalist Joost Vullings stapt over van de NOS naar actualiteitenprogramma EenVandaag. Vullings was vooral te horen op de radio, maar zal voor EenVandaag ook politiek duider voor televisie en online worden.

Op de radio besteedt EenVandaag dagelijks een half uur aan politiek, maar ook op tv en online wordt door het programma veel aandacht gegeven aan politiek. Vullings kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij EenVandaag: "Politiek begrijpelijk en toegankelijk maken voor een groot publiek vind ik enorm belangrijk. EenVandaag ook. Niet alleen op televisie, maar ook op radio en online. Mooier kan voor mij dus eigenlijk niet. Ik heb enorm veel zin om met alle energie bij EenVandaag aan de slag te gaan."

Joost Vullings

Sinds eind 2001 werkt Joost Vullings op de politieke redactie van de NOS. René van Brakel, hoofdredacteur van EenVandaag, is blij met de komst van de ervaren politiek journalist: "Met Joost haalt EenVandaag een zeer ervaren politieke commentator in huis. We zijn er trots op dat hij zijn uitgebreide kennis en ervaring vanaf april gaat inzetten voor EenVandaag en AVROTROS. Met zijn toegankelijke, alerte analyses en zijn prettige no-nonsens vertelstijl is Joost een prima match met het programma. We kijken uit naar zijn komst."

Joost Vullings start op 1 april als politiek commentator bij EenVandaag. Het programma is iedere maandag tot en met zaterdag om 18:15 uur te zien op NPO 1 en iedere maandag tot en met vrijdag tussen 14:00 en 16:00 uur te horen op NPO Radio 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politiek verslaggever Joost Vullings van NOS naar EenVandaag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV