Docu The City Addicted to Crystal Meth van Louis Theroux vrijdag op NPO 3

Docu The City Addicted to Crystal Meth van Louis Theroux vrijdag op NPO 3
Op reis naar Central Valley in Californië

Kijktip :

De Verenigde Staten blijven ook voor de Britse documentairemaker Louis Theroux een onuitputtelijke bron van fascinatie. Vrijdag (13 november) is er opnieuw een Amerika-documentaire van zijn hand te zien op NPO 3, The City Addicted to Crystal Meth. Hierin reist hij naar Central Valley in Californië.

The City Addicted to Crystal Meth gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Verslaafden
Deze regio, gelegen in het midden van de staat, kent veel verarmde provinciesteden. Door de moeilijke leefomstandigheden zijn veel mensen er verslaafd geraakt aan de harddrug methamfetamine, die in de volksmond ook wel crystal meth of superspeed genoemd wordt. Theroux onderzoekt welk effect het drugsgebruik heeft op het dagelijks leven in Central Valley.

Tekst gaat verder onder video's.

Breaking Bad
Hij bezoekt onder meer het stadje Fresno, waar hij tot de ontdekking komt dat er bijna niemand te vinden is wiens leven niet is aangetast door deze goedkope, maar sterk verslavende drug. Theroux geeft de kijker met deze documentaire inzicht in de crystal meth-scene en laat een andere kant zien van de drug, die we vooral kennen uit de hitserie Breaking Bad.

De documentaire Louis Theroux: The City Addicted to Crystal Meth is op vrijdag 13 november om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire The City Addicted to Crystal Meth terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu The City Addicted to Crystal Meth van Louis Theroux vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV