Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc krijgt eigen billboard

Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc krijgt eigen billboard
Artiesten timmeren aan de weg

Kijktip :

Het SBS-programma Ik geloof in mij groeit langzamerhand uit tot een enorme culthit van de Nederlandse televisie. Vrijdag (13 november) is er weer een nieuwe aflevering te zien, en ook dit keer kunnen we weer smullen van René Le Blanc en al die andere ambitieuze artiesten.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Trouwe fan
Hoewel Le Blanc nog geen bekende naam in Nederland is (hoewel dat na een paar afleveringen van Ik geloof in mij wél het geval is), heeft hij al genoeg trouwe fans die alles voor hun grote held over hebben. Eén fan geeft René een wel heel bijzonder cadeau: een enorm billboard langs de A9 met een levensgrote foto van René.

Tekst gaat verder onder video's.

Dierenbegraafplaats
Verder zien we in deze aflevering hoe Rutger de kans krijgt om zijn eerste zelfgeschreven nummer op een grootse manier te presenteren in de radiostudio van Wild FM. Zal het nieuwe lied in de smaak vallen? En Dave legt de laatste hand aan zijn videoclip bij het nummer 'Mooie heupen'. Dat doet hij op een hele bijzondere locatie: een dierenbegraafplaats.

Ik geloof in mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc krijgt eigen billboard of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier