Zaterdag 14 november in Sterren op het doek: Janny van der Heijden

Zaterdag 14 november in Sterren op het doek: Janny van der Heijden
Culinaire grande dame mag schilderij kiezen

Kijktip :

Op zaterdag 14 november is de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Sterren op het doek te zien op NPO 2. Deze week ontvangt presentator/interviewer Özcan Akyol Janny van der Heijden, de grande dame van de Nederlandse culinaire wereld.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heel Holland Bakt
Janny van der Heijden werd landelijk bekend door haar rol als vast jurylid in het kijkcijferkanon Heel Holland Bakt, waarin ze samen met haar collega Robèrt van Beckhoven de baksels beoordeelt. In plaats van een tent vol thuisbakkers staan er dit keer drie getalenteerde kunstenaars tegenover Van der Heijden, die haar ieder op hun eigen manier zullen schilderen.

Tekst gaat verder onder video's.

Cruciale momenten
Özcan Akyol heeft tijdens het schilderen een persoonlijk gesprek met Van der Heijden, waarin hij de vrouw achter het bakken en het culinaire schrijfwerk ontdekt. Want naast jurylid is Van der Heijden ook een gerenommeerd culinair journalist. Ze vertelt hoe een aantal cruciale momenten in haar leven haar tot een sterke vrouw hebben gemaakt. Aan het eind van de aflevering kiest ze haar favoriete schilderij.

Sterren op het doek is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV