Zondag in First Dates Specials: Johan Vlemmix en Jasmine Sendar

Zondag in First Dates Specials: Johan Vlemmix en Jasmine Sendar
BN'ers op zoek naar liefde van hun leven

Kijktip :

Op zondag 15 november is de tweede aflevering van First Dates met bekende Nederlanders te zien. Dit keer is het de beurt aan onder anderen zanger/tv-persoonlijkheid Johan Vlemmix en actrice Jasmine Sendar om het grote avontuur aan te gaan. Vinden zij de liefde van hun leven?

First Dates gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Restaurant
Uiteraard zijn gastheer Sergio en barman Victor weer van de partij in het First Dates-restaurant, waar ze dit keer diverse BN'ers zullen ontvangen. Zij verorberen een diner met een niet-bekende single en hopen in die persoon de liefde te vinden. Johan Vlemmix merkt algauw dat hij een hobby deelt met zijn date José: hij verzamelt poppen en zij beschildert ze.

Tekst gaat verder onder video's.

Kookkunsten
Verder zien we hoe Jasmine Sendar op date gaat met Stefan, die laat weten goede kookkunsten te hebben; slaat de vonk tussen hen over? En modeontwerpster Maria Tailor praat met date Deniz al over bruiloften - wellicht een goed voorteken. Verder gaat Thomas Brok, succesvol op het internet, op date met Sophie en zet volkszanger Danilo Kuiters zijn zangkunsten in bij schoonheidsspecialiste Beaudine.

De First Dates Specials zijn elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV