Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 47

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 47
Kijktips voor zaterdag 14 t/m 21 november

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Greenland (13 november)

Amazon Prime


Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos door tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen. Bekijk hier waar je Greenland kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Greenland.

2. Jingle Jangle: A Christmas Journey (13 november)

Netflix


Een denkbeeldige wereld komt tot leven in een vakantieverhaal van een excentrieke speelgoedmaker, zijn avontuurlijke kleindochter, en een magische uitvinding die de kracht heeft om hun leven voor altijd te veranderen. Lees hier waar je Jingle Jangle: A Christmas Journey kunt kijken.

Lees hier maandag de filmrecensie van Jingle Jangle: A Christmas Journey.

3. The Crown, S4 (15 november)

Netflix


speelt zich af in de jaren zeventig en tachtig, de tijd waarin grote veranderingen plaatsvonden in het Britse koninklijk huis. De schijnwerpers worden gericht op prins Charles, en dus ook op zijn relatie met wijlen prinses Diana. Bekijk hier waar je The Crown kunt streamen.

Lees hier maandag de serierecensie van The Crown.

4. Find Me in Paris, S3 (15 november)

Videoland


De Russische prinses Lena Grisky is een getalenteerde balletdanseres. Als ze een magische ketting krijgt, leeft ze plotseling niet meer in 1905, maar in de 21e eeuw! In het tweede seizoen hebben Lena en Henri hebben het portaal gemist en zitten vast in het heden. Henri vindt het moeilijk zich aan te passen aan deze tijd. Bekijk hier waar je Find Me in Paris kunt streamen.

5. The Invisible Man (15 november)

Amazon Prime


Het verhaal gaat over Cecilia. Zij zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en vriend, te verstoppen. Wanneer haar ex zich van het leven berooft denkt ze haar leven eindelijk te kunnen verder zetten. Bekijk hier waar je The Invisible Man kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Invisible Man.

6. The Lighthouse (15 november)

Amazon Prime


Op het schiereiland, omringd door de Atlantische Oceaan, bevindt zich een oude vuurtoren. In de tijdsgeest van oude zeevaardersmythes en -legendes, wordt het verhaal verteld van een oude vuurtorenwachter, die de naam Old draagt. Bekijk hier waar je The Lighthouse kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Lighthouse.

7. The Split, S2 (15 november)

NPO Plus


De zesdelige serie volgt het leven van de familie Defoe. De hele familie werkt in het familiebedrijf met echtscheidings - en familierechtadvocaten, behalve de oudste zus Hannah (gespeeld door Nicola Walker). Zij werkt voor het rivaliserende advocatenkantoor Noble & Hale. Bekijk hier waar je The Split kunt streamen.

Ook te zien op NPO 1 vanaf 15 november.

Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

8. Doc Martin, S3 (16 november)

Videoland


Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes), een chirurg uit Londen, verhuist naar het pittoreske badplaatsje Port Wenn, waar hij zich vestigt als huisarts. Hij is in de buurt opgegroeid, waar hij werd opgevoed door zijn inmiddels overleden tante Joan Norton. Bekijk hier waar je Doc Martin kunt streamen.

9. Four Weddings and a Funeral (16 november)

Videoland


Charles is een zelfverzekerde Britse vrijgezel die de vrouw van zijn dromen ontmoet op het huwelijk van een vriend. Hij moet zijn hoop op een langdurige en vruchtbare relatie echter snel opbergen: ze keert de dag nadien terug naar de Verenigde Staten. Lees hier waar je Four Weddings and a Funeral kunt kijken.

10. Utopia Falls, S1 (16 november)

Videoland


In de toekomst worden vierentwintig tieners uit de laatste levende kolonie gekozen om deel te nemen aan een wedstrijd die bekend staat als The Exemplar. Dat is de kans om geschiedenis te schrijven. Bekijk hier waar je Utopia Falls kunt streamen.

11. LEGO Star Wars Holiday Special (17 november)

Disney+


Rey en BB-8 gaan op zoek naar een diepere kennis van de Force, maar hun bezoek aan een mysterieuze Jedi-tempel stuurt hen door tijd en ruimte. Ze proberen op tijd terug te keren voor een Life Day feest met haar vrienden in Chewbacca's Wookiee-thuiswereld Kashyyyk. Lees hier waar je LEGO Star Wars The Holiday Special kunt kijken.

12. Hell Fest (18 november)

Videoland


Halloween wordt groots gevierd dit jaar! De film speelt zich af gedurende één nacht tijdens Halloween op een trefpunt genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park. Lees hier waar je Hell Fest kunt kijken.

13. The Wonderful World Of Mickey Mouse, S1 (18 november)

Disney+


In de reeks draait het om Mickey Mouse en zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto. Ze beleven de gekste avonturen. De serie is afkomstig van het Emmy Award-winnende team achter de populaire Mickey Mouse shorts. Bekijk hier waar je The Wonderful World of Mickey Mouse kunt streamen.

14. The Princess Switch: Switched Again (19 november)

Netflix


Vlak voor haar kroning hebben Margaret en Kevin relatieproblemen. Haar dubbelganger Stacy moet daarom in actie komen voordat een nieuwe lookalike hun plannen verijdelt. Lees hier waar je The Princess Switch: Switched Again kunt kijken.

15. Marvel 616, S1 (20 november)

Disney+


Een anthologiedocumentaireserie die de historische, culturele en maatschappelijke gevolgen van het Marvel Comics Universe en het raakvlak met de wereld onderzoekt. Lees hier waar je Marvel 616 kunt streamen.

16. The Pack (20 november)

Amazon Prime


Deze Amazon Prime Video-serie gaat over honden en hun baasjes. Olympisch kampioen skiën Lindsey Vonn gaat samen met haar hond Lucy en 12 andere baasjes en hun honden de hele wereld over. Daar moeten zij verschillende spellen en uitdagingen doen. Bekijk hier waar je The Pack kunt kijken.

17. Motherland: Fort Salem (20 november)

Amazon Prime


In een alternatief Amerika waar heksen meer dan 300 jaar geleden een einde maakten aan hun vervolging door een deal met de regering te sluiten om voor hun land te vechten. De serie volgt drie jonge vrouwen uit de basistraining in gevechtsmagie in een vroeg stadium van hun carrière. Bekijk hier waar je Motherland: Fort Salem kunt kijken.

18. The Hobbit: An Unexpected Journey (20 november)

Videoland


Samen met tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen, geleid door Thorin Oakenshield, begint Bilbo Baggins aan een epische missie naar de Lonely Mountain om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. Lees hier waar je The Hobbit: An Unexpected Journey kunt kijken.

Naast The Hobbit: An Unexpected Journey zijn ook The Hobbit: The Desolation of Smaug en The Hobbit: The Battle of the Five Armies te zien op Videoland.

19. The Real Right Stuff (20 november)

Disney+


Verschillende archiefbeelden van nieuws en radioberichten die zijn samengevoegd met nog niet eerder gehoorde NASA opnamen, zeldzame en nog niet eerder vertoonde beelden, geven weer hoe het eraan toe ging tijdens een van de meest dramatische periodes in de geschiedenis van Amerika. Bekijk hier waar je The Real Right Stuff kunt streamen.

20. The Greatest Showman (20 november)

Disney+


Hugh Jackman straalt in deze gedurfde en moedige musical - geïnspireerd op de ambitie en verbeelding van P.T. Barnum - die de geboorte van de showbusiness en het uitkomen van dromen viert. Bekijk hier waar je The Greatest Showman kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 47 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier