Vanavond op tv: First Dates Special met o.a. Johan Vlemmix, docu From Ebola to COVID-19 en meer

Vanavond op tv: First Dates Special met o.a. Johan Vlemmix, docu From Ebola to COVID-19 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 15 november

Kijktip :

Vanavond zijn er een aantal primeurs op televisie. Zo gaat de film Pacific Rim Uprising op televisie in première en start het nieuwe programma 100 Days Wild op Discovery. Deze zondag is er ook weer een First Dates Special met bekende Nederlanders als zanger Johan Vlemmix en modeontwerpster Maria Tailor. En er is nog meer leuks te zien! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 15 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Pacific Rim Uprising

Veronica
20:00 uur

In 'Pacific Rim: Uprising' gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. De vader van Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot, offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori, is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft, werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert. Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara.


First Dates Specials: o.a. Johan Vlemmix

NPO 3
20:20 uur

In deze aflevering van First Dates Specials met bekende Nederlanders gaan onder anderen zanger en ondernemer Johan Vlemmix, actrice Jasmine Sendar en modeontwerpster Maria Tailor op zoek naar een potentiële partner. Gastheer Sergio en barman Victor ontvangen de deelnemers in het First Dates-restaurant voor een diner met een niet-bekende single. Johan en de Limburgse José delen in ieder geval een hobby: hij verzamelt poppen en zij beschildert ze. Stefan laat weten goede kookkunsten te hebben: slaat de vonk over tussen hem en actrice Jasmine? Modeontwerpster Maria en Deniz praten al over bruiloften: is dat een voorbode? Thomas Brok is succesvol op het wereldwijde web; wordt hij met Sophie ook succesvol in de liefde? Volkszanger Danilo Kuiters zet zijn zangkunsten in bij schoonheidsspecialiste Beaudine; wil zij na deze date wel meer van hem horen?


Undercover in Nederland: hardleerse oplichter

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Undercover in Nederland spoort Alberto Stegeman de jeugdige crimineel Stan T. op. Hij houdt zich bezig met stalking, bedreiging en oplichting. Stan T. is nu 23 jaar, maar de lijst met gedupeerden is ontelbaar lang. Hij heeft vastgezeten in Duitsland, maar ook in Nederland is justitie al druk met hem bezig. De jonge oplichter heeft ook gedaan alsof hij lid was van de inmiddels verboden motorclub Satudarah en heeft daarmee een aantal jaren terug ook tientallen mensen bedreigd, waaronder zijn ex die doodsbang voor hem was. De draaideurcrimineel wil maar niet stoppen met oplichten en blijft slachtoffers maken. Honderden mensen zijn naar hem op zoek. Alberto Stegeman spoort de hardleerse crimineel op en gaat de confrontatie met hem aan.


Nieuw: 100 Days Wild

Discovery
21:30 uur

In het nieuwe programma 100 Days Wild proberen zeven mensen een leefgemeenschap op te bouwen in de wildernis van Alaska, ver weg van de bewoonde wereld. Ze hebben honderd dagen tot de zware winter begint. Elke zondag om 21:30 uur op Discovery. Als de brute winter intreedt moeten ze hun onderkomen en voedselvoorraad op orde hebben. Deelnemers Andrew en Jennifer wonen zelf al vijf jaar op deze plek en hebben al een huis op palen gebouwd. Nu breiden ze hun onderkomen uit tot een kleine gemeenschap die volledig zelfvoorzienend is. Samen met vijf anderen, die elkaar nog niet kennen en allemaal een andere achtergrond hebben, gaan ze aan de slag. Hun doel is om in de honderd dagen vier onderkomens te bouwen en voldoende voedsel in te slaan.


Docu: From Ebola to COVID-19

National Geographic
21:30 uur

Een terugblik op de ebolacrisis in 2014 in deze tijd van Covid-19. We kunnen geen wereldwijde pandemie bestrijden zonder te kijken hoe men vroeger uitbraken heeft geprobeerd te beheersen. Dat gebeurt in deze documentaire. Er zijn duidelijke parallellen met ebola in de coronacrisis: zorgpersoneel dat levens probeert te redden zonder persoonlijke beschermingsmiddelen, regeringen en instanties die de controle kwijtraken en vervolgens proberen een uit de hand gelopen virus in te dammen. Going Viral brengt de ongelooflijke verhalen van de helden in de frontlinie van de strijd tegen Ebola. Onder de juiste omstandigheden verspreidt het dodelijke virus zich als een lopend vuurtje en trekt het zich vervolgens terug naar het onbekende. In 2014 kwamen meer dan 11 duizend mensen om het leven bij de ergste Ebola-epidemie in de geschiedenis. In 2019 was het weer terug. Toen kwam de vraag: zijn we hierop voorbereid?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: First Dates Special met o.a. Johan Vlemmix, docu From Ebola to COVID-19 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier