Deze 10 topfilms zie je de eerste 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Deze 10 topfilms zie je de eerste 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Met iDeal betalen is mogelijk!

Film :

Eindelijk! Lange tijd was het alleen mogelijk om met creditcard je Amazon Prime-abonnement te betalen. Na een reclamecampagne heeft de streamingdienst het licht gezien. Met iDeal betalen kan nu ook! Na 30 dagen wordt Amazon Prime automatisch verlengd voor €2,99 per maand. Je kunt altijd opzeggen. Bekijk hier 10 topfilms die je kunt kijken op Amazon Prime Video.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmsrecensies.

1. Green Book (2018, IMDb ★ 8,2)

De absolute nummer één is de film Green Book. Dit onwaarschijnlijke verhaal over uitsmijter Tony Vallelonga en de zeer getalenteerde pianist Don Shirley werd bekroond met de Oscar voor Beste Film. Het is een hartverwarmende, prachtige parel van een film, vol humor, onrecht en racisme. Aan het eind overheerst echter het feelgood-gevoel.

Lees hier waar je Green Book kunt streamen en bekijk onze filmrecensie van Green Book.

2. Joker (2019, IMDb ★ 8,5)

Joker is een rauwe karakterstudie van Arthur Fleck (waanzinnig vertolkt door acteurJoaquin Phoenix), een man die grote problemen ondervindt bij het vinden van zijn weg in een ontwricht Gotham. Een duistere film, maar niettemin ijzersterk en een dikke aanrader. Put on a Happy Face! Bekijk hieronder de trailer.

Lees hier waar je Joker kunt streamen en bekijk onze filmrecensie van Joker.

3. 1917 (2019, IMDb ★ 8,3)

Een oorlogsfilm zoals je 'm zelden hebt gezien. Loop mee met de twee soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) door de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Zij zijn belast met een onmogelijke missie: 1600 man redden van de dood.

Lees hier waar je 1917 kunt streamen en bekijk onze filmrecensie van 1917.

4. Jojo Rabbit (2019, IMDb ★ 7,9)

Jojo Rabbit volgt de avonturen van de 10-jarige Jojo (Roman Griffin Davis), die zijn eerste stappen binnen de Hitlerjugend zet. Zijn grote droom: de persoonlijke bodyguard van Adolf Hitler (Taika Waititi) worden. Heerlijke, cynische humor en niet te bevatten situaties overheersen. Een must see!

Lees hier waar je Jojo Rabbit kunt streamen en bekijk hier onze filmrecensie van Jojo Rabbit.

5. The Invisible Man (2020, IMDb ★ 7,1)

Spiksplinternieuw op Prime Video en eerder dit jaar nog in de bioscoop. Een zenuwslopende thriller met een vleugje horror en niemand minder dan actrice Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) in de hoofdrol. Denk aan Paul Verhoevens Hollow Man, maar dan veel beter. Bekijk hieronder de trailer.

Lees hier waar je The Invisible Man kunt streamen en bekijk hier onze filmrecensie van The Invisible Man.

6. The Peanut Butter Falcon (2019, IMDb ★ 7,6)

De 22-jarige jongeman Zak heeft het syndroom van Down en slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Het levert een geweldige, liefdevolle film op met het hart op de juiste plaats. Met heerlijke rollen voor Dakota Johnson, Shia LaBeouf en Zack Gottsagen. Deze hartverwarmende film mag je eigenlijk niet missen. Bekijk hieronder de trailer.

Lees hier waar je The Peanut Butter Falcon kunt streamen en lees hier onze filmrecensie van The Peanut Butter Falcon.

7. Le Mans '66 (2019, IMDb ★ 8,1)

Le Mans '66 (originele titel: Ford v Ferrari) zit vol snelheidsduivels, brandend rubber en falende remmen. Regisseur James Mangold (Logan) heeft de Academy Award-winnaars Christian Bale en Matt Damon weten te strikken voor een nostalgische en soms bloedstollende racefilm.

Lees hier waar je Le Mans '66 kunt streamen en bekijk hier onze filmrecensie van Le Mans '66.

8. Borat Subsequent Moviefilm (2020, IMDb ★ 6,9)

Deze film heeft de bioscoop overgeslagen, maar kreeg een dikke première Prime Video. Borat, de bekendheid uit Kazachstan, heeft dit keer zijn dochter meegenomen om haar te schenken aan iemand dicht bij de troon. Maar dan moet iedereen ineens in quarantaine vanwege het coronavirus. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Borat Subsequent Moviefilm is exclusief te zien op Prime Video. Lees hier onze filmrecensie van Borat Subsequent Moviefilm

9. Greenland (2020, IMDb ★6,4)

Wie zin heeft in een rampenfilm met ruwe bolster, blanke pit Gerard Butler in de hoofdrol zit hier goed. Grote rampspoed staat te gebeuren als John Garrity en zijn gezin een Amber Alert ontvangen om te schuilen in een bunker. Er komt namelijk een enorme komeet recht op onze planeet af. De rest mag niet mee. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Greenland is exclusief te zien op Prime Video. Lees hier onze filmrecensie van Greenland.

10. Bohemian Rhapsody (2018, IMDb ★ 8,0)

Last but not least, Bohemian Rhapsody. Een ware ode aan de legendarische rockband Queen, hun unieke muziek en hun buitengewone zanger en frontman Freddie Mercury. Een absolute aanrader en een diamant op streamingdienst Prime Video. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Lees hier waar je Bohemian Rhapsody kunt streamen en bekijk hier onze filmrecensie over de film Bohemian Rhapsody.

Gwilym Lee, Rami Malek, Ben Hardy en Joseph Mazzello in de film 'Bohemian Rhapsody'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV